Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Válófélben voltunk, az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válófélben voltunk, az új párom szerint az én exem belemászott az ő életébe. Ezek után ő jogosan kéri, hogy én többet ne álljak szóba az exemmel?

Figyelt kérdés
Az exem egy normális hangvételű emailben megkérte az új páromat, hogy hagyjon engem békén mert ő még szeretné helyrehozni a házasságunkat. Tette ezt azért mert tudta, hogy velem nem boldogul. Ezután az új párom azt mondja, hogy az ő életébe az exem belemászott, ezért neki joga van azt kérni tőlem, hogy én soha többet ne beszéljek vele. Van egy gyerekünk, akiről gondoskodni és nevelni kell! Mennyire jogos kérés ez egy nőtől?
2018. máj. 10. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvalóan nincs joga és lehetetlen dolog is, mivel a közös gyerek miatt szóba kell állnotok egymással.

Érdekes, hogy ezt neked meg kell itt kérdezned.

2018. máj. 10. 22:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Mivel állandóan azt mondja, hogy egy nő aki szeret nem tűri ezt el, gondoltam egy Nő megmondja az igazat. Én tudom, hogy nincs joga erre, de ettől egy Nőnek lehet más véleménye.
2018. máj. 10. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az új párod azzal a tudattal jött össze veled, hogy ott egy volt feleség, és egy gyerek, értem én, hogy zavarja, hogy a volt nejed ilyet írt neki, de erre nem az a normális reakció, ahogyan ő reagált.
2018. máj. 10. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se jogos. Elgondolkodnék, hogy kell-e nekem ez az új pár.
2018. máj. 10. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Semennyire sem jogos a barátnődtől. Titeket összeköt a gyerek, ezt már akkor is tudta amikor összejött veled. Nyelje le a békát, hogy beszélsz az exedel.
2018. máj. 11. 02:39
 6/9 anonim ***** válasza:

A következő az lesz, hogy ne beszélj és ne találkozz a gyerekeddel se, mert biztos csak rajta keresztül akarsz az anyjához közel kerülni.

Az ilyen elvakult, ok nélküli féltékenység hosszú távon ki fog készíteni.

2018. máj. 11. 06:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Az lenne jogos, ha az új pároddal nem állsz szóba többet.

Aki nem tudja elfogadni, hogy egy elvált férfinak mindig is lesz kapcsolata a gyerekével és ez által az exfeleséggel is, azzal nincs értelme belebonyolódni semmibe.

Ez a viselkedés pedig egyértelműen arra utal, hogy benned sem bízik. Állandóan magyarázkodhatsz majd, ha mész láthatásra, vagy egy órával később érsz haza.

Lehet, hogy mégis jobban járnál egy újrakezdéssel a gyereked anyjával? Attól függően, hogy miért akarsz elválni.

2018. máj. 11. 08:49
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem teljesen, a gyerek miatt muszáj találkozni vagy legalább beszlni, de én azért megkérdezném az exemtől, ezt mégis hogyan gondolta...
2018. máj. 11. 14:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérhet tőled ilyet, de azért már bocsánat, ez az e-mail mi volt az exedtől? És még véded, hogy "normális hangvételű e-mailben" tette a dolgot. Mi az, hogy válófélben vagytok, és írogat az új párodnak, hogy hagyjon téged békén? Jókor akarja rendbe hozni a házasságotokat, amikor te már továbblépnél... Ha az exed nem írt volna az új párodnak, talán neki meg sem fordult volna a fejében, hogy ilyet kérjen. A helyében én is kiakadtam volna ezen.

Mondjuk állj a sarkadra, légy határozott, és hozd helyre, ami félresiklott. Először is mondd meg az exednek, hogy a gyereketek nevelésén kívül nincs már közötök egymáshoz, és ne szóljon bele az életedbe, ne írogasson a párodnak. A mostani pároddal pedig ülj le beszélni, és nyugtasd meg, hogy őt akarod, nem kell attól félnie, hogy az exed bekavar (feltéve, ha tényleg komolyan is gondolod ezt), és értesd meg vele, hogy a közös gyerek miatt az ex valamilyen szinten képben marad, de nem kell miatta többet aggódnia.

Csak ebből a kérdésből nekem tényleg úgy érződik, hogy te az exed pártját fogod, vagy csak teszetoszán hagyod, hogy a két nő marakodjon miattad. Tessék elrendezni ezt az egészet!

2018. máj. 11. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!