Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válófélben vagyok és teljesen szétestem. Aki igy volt keresett szaksegítséget?
Nem találom önmagam, szét vagyok esve, legszívesebben világgá mennék, de nem tehetem a gyerekek miatt. Tudom h kellene segítség, de nem tudom hogyan kell kérni ezt. Hova forduljak kihez? Eléggé introvertalt vagyok nehezen beszélek másoknak ezekről. De nem fogom tudni helyretenni magamban.
Kinek van ötlete merre induljak el?
De azt hogyan keressek ?
Csaladsegito ? Vagy csak hivjak fel egyet a szaknevsorbol?
A csaladom ... Max anyam az aki talan megert.
Baratok ott is max 1-2 van aki segithet.
Szoval nem igazan allok jol ezekkel.
A pszichológus azért is jó, mert kívülálló, segít megérteni, mi miért történt, és segít talpra állni.Nekem még a mozgás segített,oldja a feszültséget.Jön a tavasz,menj sokat a gyerekekkel a szabadba, együtt is futhattok, görkorizhattok, biciklizhettek.
A háziorvos tud segíteni abban, hogy hová fordulhatsz segítségért.De inkább a magánpszichót javaslom, én neten kerestem, és fórumokon olvastam róla pozitív véleményeket, valóban bevált.
olvasd el:
Nagy Anna: Egyedülálló szülők könyve
keresd fel:
www.egyszulos-kozpont.hu
a Segítség rovatban találsz lelki segítségnyújtást
Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok
116-123
Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes.
Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat
06-80-505-503
Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!