Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válofélben vagyunk és ki vagyok készülve meddig tart ez hogy volt nálatok?
Figyelt kérdés
Férjemmel régóta elmergesedett a viszony, gyerekért küzdöttünk és nem jött össze, valószínűleg ez is kozrejatszott. Régóta nem izgat fel szexuálisan, illetve szerelmes se vagyok belé, ő pedig egy ideje nem bokol és egymásnak se kedveskedünk az utóbbi időben. Szóval minden értelemben kiégett a kapcsolat, mégis most, hogy a bíróságra megyünk olyan hihetetlen az egész és csak sírok és nem tudom elkepzelni milyen életünk lesz ezután. Van már egy gyerekünk, és miatta is mardos a dolog, hogy csonka családban fog felnoni. A szüleim, ő szülei tulajdonképpen jóban vagyunk, nem maradok egyedül a gondjaimmal, mégis félek attól a pillanattól, hogy soha nem jön már haza és nem alszunk együtt, pedig egy ideje külön is alszunk. Meddig tart ez, mikor tudja elengedni ezt az egészet az ember?2017. szept. 18. 13:55
2/8 A kérdező kommentje:
Évek óta megy ez a sz.arakodas, én úgy láttam mindig is, hogy ő nem akar változni és nem partner abban, hogy jobb legyen minden. Persze ő biztosan mást mond. Soha nem tudtunk zöld ágra vergodni semmiben, úgyhogy úgy gondolom nem menthető.
2017. szept. 18. 14:01
3/8 anonim válasza:
Lehet,hogy célszerűbb lett volna először szétköltözni, és megszokni mindkettőtöknek azt,hogy külön éltek. Ha vége a házasságnak, külön éltek,lehiggadva megbeszélitek az ledöntendő kérdéseket, már könnyebben fog menni az,hogy papíron is felbontsák a házasságot.
4/8 A kérdező kommentje:
Már megbeszeltunk minden gyakorlati dolgot, elvileg. Én próbálok higgadtan tárgyalni, de ő még mindig flegma és sértődött hangnemben beszél.
2017. szept. 18. 14:12
5/8 anonim válasza:
ha elveszítesz valakit akihez kötődsz, akkor gyász következik. gyászold meg őt! :)
így lesz gyorsabb a folyamat. nézz utána hogyan működik!
6/8 A kérdező kommentje:
Egyenlőre ott tartok ,hogy minden reggel az jut eszembe, hogy ez az egész csak egy rossz álom volt. Ez melyik stádium, tagadás? Akkor még jó messze vagyok a végétől.
2017. szept. 18. 14:53
7/8 anonim válasza:
az intimitás megszűnése nagy törés. amíg nálad lakik az is teljesen más mint az elválás. egy párterápiát lehet hogy tényleg megérne... ha flegma, akkor csak takar és neki is fáj valszeg.
8/8 anonim válasza:
Még messze vagy a gyógyulástól.Én most 1 év után érzem azt, hogy jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!