Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes a párom más szerint is?
Szóval én is szeretem a társasagi programokat, ha olyanokkal vagyunk akikkel nekem is van témám, pl akiknek van gyerekuk, mi is most várunk babat.
De párom meg csomószor a hulye haverjaival akar lenni akik csak röhögnek meg isznak...
Es nem.erti meg hogy ez miert nem jon be nekem es szerinte antiszociális vagyok mert en mindig otthon akarok ülni. Ez nem igy van, csak minőségi szórakozasra vagyom. Szerintem az ember kino egy ido múlva ebbol hogy iszok es elvagyok...40 eves a parom.
Nem gondolom azt sem, hogy üres lenne egy felnőtt ember attól, hogy szeret némi alkohol mellett röhögni a haverjaival. Neki ez a kikapcsolódás, neked meg a babázás.
Az a kapcsolat viszont üres, ahol ezt nem lehet 40 évesen megbeszélni.
Nem normális elvárni egy terhes nőtől hogy egy kocsmában italozó férfiakkal érezze jól magát.
Én a helyedben elvinném egy kismama klubba hogy megnézzem mennyire érzi jól magát és mennyire antiszociális. Utána megbeszélném vele a helyzetet.
Ha pedig babát vár (mert nem csak a tiéd a gyerek) akkor jobb dolga is akadhatna a kocsmázásnál.
Miért gondoltad, hogy ha eddig ilyen volt akkor majd megváltozik azért mert terhes lettél?
Szerintem neki sem izgalmas az, hogy még társaságban is egyfolytában a gyerekről meg a pelenkákról szeretnél beszélgetni és ezért vágyik inkább másfajta kikapcsolódásra.
Vagy menjetek külön vagy kibírod ritkán az ilyen programokat és akkor utána menjetek oda, ahova te szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!