Az normális hogy 13évesen még mindig játszok figurákkal, barbie babával, meséket nézek meg csak az ikres és hercegnős filmeket szeretem? Mások szerint még "gyerekes" vagyok
Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 18:12
1/9 anonim válasza:
13 évesen mit szeretnél üzletkötő asszony lenni ? Az a dolgod, hogy gyerek légy addig légy az ameddig teheted mert hamar eljön a felnőtkor és az már nem a legjobb
2/9 anonim válasza:
Jó neked, inkább örülj :) Én nekem már nem megy úgy a játszás és nehéz a testvéremmel játszanom, pedig jó lenne
15l
3/9 anonim válasza:
Szerintem normális.
Én felnőtt vagyok, de tökre örülök, ha a keresztgyerekemmel játszhatok, és újra játékok közelében lehetek :D
4/9 anonim válasza:
Igen, ez lenne a normális, ugyanis egy 13 éves még gyerek.
Az, hogy a mai világban a 13 évesek már több f...t fogtak, mint kilincset, baromira nem azt jelenti, hogy az lenne a normális.
5/9 anonim válasza:
Én is 13 éves vagyok. Disney meséket nézek, legózok, lpsekkel játszom.
Sokan gyerekesnek tartanak miatta, de már megszoktam, hogy az osztálban én vagyok a nem normális emiatt (tegyük hozzá, hogy az osztálytársaim egész nap nyomkodják a telefonjukat).
6/9 anonim válasza:
Teljesen normalis a te korodban mert meg gyerek vagy, az alulszocializalt nepeknel szokas 12 13 evesen pujakat gyartani.
7/9 anonim válasza:
Ne izgulj, én spongyabobot nézek 35 évesen.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a biztató válaszokat! 😊😊❤️
2018. ápr. 3. 21:22
9/9 anonim válasza:
Én 28 éves vagyok és még mindig dúdolom a Gumimacik meg a Kacsamesék zenéjét. Néha egy-egy részt is meg tudok nézni. Fantáziadúsak és humorosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!