Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Gyerekes a párom más szerint is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes a párom más szerint is?

Figyelt kérdés

Szóval én is szeretem a társasagi programokat, ha olyanokkal vagyunk akikkel nekem is van témám, pl akiknek van gyerekuk, mi is most várunk babat.

De párom meg csomószor a hulye haverjaival akar lenni akik csak röhögnek meg isznak...

Es nem.erti meg hogy ez miert nem jon be nekem es szerinte antiszociális vagyok mert en mindig otthon akarok ülni. Ez nem igy van, csak minőségi szórakozasra vagyom. Szerintem az ember kino egy ido múlva ebbol hogy iszok es elvagyok...40 eves a parom.

2018. máj. 22. 07:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Bizonyos szempontból gyerekes is, de inkább azt gondolom, hogy az érzelmi intelligenciája egy kissé alacsony... Jól végiggondoltad teszt a gyerekkérdést(??).
2018. máj. 22. 10:43
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

#5vagyok 😀 Egy kicsit félre értettem.

Hogy értelmes választ is adjak: Használd ki, hogy vannak körülötted olyan emberek, akik nem csak a gyermekvállalásról tudnak beszélni. 10 hónapos a kislányom, és már az összes ismerős nőről tudom, hogyan szült, hány órát vajúdott, mikor járt először a baba, aludt-e éjjel...

Egy idő után nagyon fárasztó. Erre jönnek az okos tanácsok, engem vadidegen nők is szólítottak már le, hogy nem úgy kellene csinálnom. Nézz át a gyerekvállalás kategóriába... Szinte minden édesanya azt hiszi, hogy minden úgy lehet jó, ahogy Ő gondolja. Kifejezetten keresem a gyermektelen emberek társaságát, felüdülés bármi nem-gyerek témáról beszélgetni.

A társadalom nagy részének szemében, attól a naptól, hogy megfogan a baba megszűnsz nő lenni, egy nagy méhnek gondolnak. Szóval, szerintem élvezd ki, hogy van ilyen társaság a közeledben. A férfi társaság azért is jó, mert ott nem szokott téma lenni más anyák fikázása.

2018. máj. 22. 10:51
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem ítélem el amiért másfajta szórakozásra is vágyik. Ha választhatok, akkor inkább megiszom én is néhány felest, mint hogy ősanyák között hallgassam azt órákig, hogy a kis Benő épp fogzik vagy mikor ült fel, átfordult-e már vagy ki hány órát szenvedett a szülőszobán. Nőként sem érdekel, hogy kinek volt elég teje a szoptatáshoz vagy hány öltéssel varrták odalenn, szóval szerintem te is elég egysíkú vagy.
2018. máj. 22. 11:15
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Érthető, hogy téged most a gyerektéma jobban foglalkoztat, meg szívesebben beszélgetsz róla, mint hogy hallgasd a röhögcsélő haverjait, viszont még a pocakban van, a férfiak nem úgy fogják fel, ahogy a nők. Te érzed, változásokon mész keresztül, nekik kb. eddig még semmi sem változott. Felfogják, hogy ott van a hasadban, de kb. ennyi. Nyilván mikor megszületik ők is másként viselkednek már valamilyen szinten, ott lesz a karjaiban, kézzel fogható a dolog. Attól is függ, párodék hol isznak...baráti összejövetelek ezek más otthonában, esetleg szintén párjaikkal? Akkor megértem párod, viszont ha ez férfiak között a kocsmában van, én sem mennék, viszont nem is lennék kiborulva (amíg nem részegen állít haza és nem túl gyakori - mert akkor ez szülés után se fog változni sokat).
2018. máj. 22. 12:40
 15/18 anonim ***** válasza:
48%

Miért kell fikázni a kérdezőt?

Nem értettétek a kérdéstban rejlő lényeget.

Egy kismama azért lenne antiszociális mert nem élvezi a kocsmai társaságot?

És egy leendő apa nem tudja megérteni ha egy várandós nő minden gondolata a gyerek körül forog?

Genetikailag így vannak kódolba a nők. Ez így helyes.

2018. máj. 22. 12:42
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
Senki nem fikázta a kismamát, és sehol sem írja, hogy kocsmázik a párja. Lehet, hogy csak valamelyik havernál vannak,lazulnak vagy mittudomén, amit a férfiak szoktak csinálni.
2018. máj. 22. 13:09
 17/18 anonim ***** válasza:
52%
Éretlen kis pöts, apaként se látod majd semmi hasznát, de a gyerek se.
2018. máj. 22. 15:31
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Te választottad, ne nyavalyogj :)
2018. máj. 24. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!