Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes a párom más szerint is?
Szóval én is szeretem a társasagi programokat, ha olyanokkal vagyunk akikkel nekem is van témám, pl akiknek van gyerekuk, mi is most várunk babat.
De párom meg csomószor a hulye haverjaival akar lenni akik csak röhögnek meg isznak...
Es nem.erti meg hogy ez miert nem jon be nekem es szerinte antiszociális vagyok mert en mindig otthon akarok ülni. Ez nem igy van, csak minőségi szórakozasra vagyom. Szerintem az ember kino egy ido múlva ebbol hogy iszok es elvagyok...40 eves a parom.
#5vagyok 😀 Egy kicsit félre értettem.
Hogy értelmes választ is adjak: Használd ki, hogy vannak körülötted olyan emberek, akik nem csak a gyermekvállalásról tudnak beszélni. 10 hónapos a kislányom, és már az összes ismerős nőről tudom, hogyan szült, hány órát vajúdott, mikor járt először a baba, aludt-e éjjel...
Egy idő után nagyon fárasztó. Erre jönnek az okos tanácsok, engem vadidegen nők is szólítottak már le, hogy nem úgy kellene csinálnom. Nézz át a gyerekvállalás kategóriába... Szinte minden édesanya azt hiszi, hogy minden úgy lehet jó, ahogy Ő gondolja. Kifejezetten keresem a gyermektelen emberek társaságát, felüdülés bármi nem-gyerek témáról beszélgetni.
A társadalom nagy részének szemében, attól a naptól, hogy megfogan a baba megszűnsz nő lenni, egy nagy méhnek gondolnak. Szóval, szerintem élvezd ki, hogy van ilyen társaság a közeledben. A férfi társaság azért is jó, mert ott nem szokott téma lenni más anyák fikázása.
Miért kell fikázni a kérdezőt?
Nem értettétek a kérdéstban rejlő lényeget.
Egy kismama azért lenne antiszociális mert nem élvezi a kocsmai társaságot?
És egy leendő apa nem tudja megérteni ha egy várandós nő minden gondolata a gyerek körül forog?
Genetikailag így vannak kódolba a nők. Ez így helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!