Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az alacsonyabb srácok szerint a magasságuk a baj akkor miért van az, hogy egyeseknek mégsincs gondjuk a nőkkel?
Főleg ezen az oldalon örökké csak a magasságuk miatt panaszkodnak. Sőt van aki állítása szerint jól néz ki mégsincsen szerencséje. És ezért a magas vagy inkább alacsonyságukat teszik felelőssé. De kérdem én akkor, hogy lehet az, hogy bizonyos alacsonyabb srácok mégis falják a szebbnél szebb lányokat? Én is ismerek ilyen srácot, szinte minden ismerősömnek bejön magasságtól függetlenül igaz az a pali olyan is... Ő kb 1,70m de ha azt mondom jött már be egy 160 centis babaarcú kissé beszédhibás srác is (mert nem a magyar az anyanyelve) azt már úgysem hinnék el, vagy kitalálnának valami magyarázatot rá?
Pedig olyan logikus, tök nem ettől függ a vonzalom, felhúznak az ilyen kérdések, hogy lehetnek ilyen töketlenek egyesek, nem esik le, hogy inkább ez a baj? Csak maguk alatt vágják a fát, pedig csak össze kéne szedni magukat. De ez a többi önkorlátozó siránkozóra is igaz :D
Ha a magasság egyáltalán nem számít akkor miért van az, hogy ezen az oldalon is gyakran van hangoztatva nők által, hogy csak 180 cm felett tud valakire férfiként tekinteni illetve, hogy neki minimum 10-15 cm.-rel magasabb férfi kell?
Attól, hogy van pár lány aki nem így gondolja, a többség még igen. És lehet egy 160 cm-es férfinak akármilyen fantasztikus dumája beszédhibával együtt, egy 175 cm-es lánynak aki csak nála magasabb férfival tudja jól érezni magát hiába erőlködne.
Ő mondjuk 170, de ilyen arccal és testtel 160 centit is simán "elnéznék" bárkinek. Szerintem akik itt siránkoznak, az ő külsejükkel más baj is lehet, a személyiségről nem is beszélve.
Igen. Könnyen lehet hogy az itt siránkozók nem úgy néznek ki mint egy 14 éves kissrác.
Hát Jaguar, pedig én nem vagyok 13 éves kislány. Most akkor az is baj, ha a "babaarcú", alacsony pasik is tetszenek valakinek? Máskor meg azon problémáznak itt az vékony, kisfiús srácok, hogy csak tesztoszterontúltengésben szenvedő kigyúrt férfiállatokkal hajlandóak leállni a nők.
Találjátok már ki, hogy mi a bajotok...
Kérdező, te is a kivételeket emlegeted, hogy lám, van 1-2-5 akit mégis kedvelnek a lányok.
Indiában meg van egymillió dollármilliomos. Akkor az egy gazdag ország, vagy látod az egymilliárd szegényt is?
Ha nem a magasságuk lenne a baj, akkor lenne más kifogás.
Nagyon sok 170 körüli férfit, srácot, tinit látni a párjával nap mint nap bárhol(!) a szoba falain kivűl.
Nem vagyok álszent és egy szóval sem állítom, hogy nem számít vagy ne lenne bizonyos mértékig hátrány. Nyílván valamelyest szűkíti az opciókat.
De rohadtul távolról sem kizáró, ellehetetlenítő tényező, mint ahogy itt sokan vergődnek miatta.
NEM a magasságuk a baj.
Két 170 alatti férfivel járok/tam.
1. exem (168 cm) de egy alacsony önértékelésű pöts. Mindig a magasságán nyávogott, aztán engem bántott. Nem vehettem fel bakancsot télen, sem magassarkút, mert magasabb leszek nála, és minden nála kisebb lányra úgy csorgatta a nyálát, mint a nemtudommi.
2. A vőlegényem (166 cm), jókedvű, nagydumás, volt jópár barátnője,mert leszrja!, hogy "csak" ilyen magasra nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!