Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan férfiakról, akik alacsonyabb rendűnek tekintik a nőket, és úgy is bánnak velük? Lehet, hogy hamarabb célba érnek?
lehet valakinél működik...régimódi gondolkodás, szerintem ostoba hozzáállás, de kinek mi...
22F
Bizonyos nőknél működik, másoknál nem. Ha egy nőnek alacsony az önértékelése (még ha kifelé nem is ezt mutatja), akkor simán alárendeli magát a kapcsolatban.
Rengeteg nő él bántalmazó kapcsolatban és képtelen kiszállni belőle, de ez csak bizonyos személyiségtípusra jellemző.
Egy egészséges önértékelésű nő egyrészt nem dől be annak, aki a csillagokat is lehazudja az égről, másrészt nem hagyja magát betörni, az első figyelmeztető jelnél menekül.
Na meg olyanok is vannak, akik a férfiakat törik be, mint egy lovat (már aki hagyja...).
Nincs olyan, hogy "nők" és "férfiak", egyedi individuumok vannak, egyedi élettörténetekkel, személyiséggel, és mindenki olyan partnert választ kapcsolatra, ami a saját személyiségéhez passzol. Az alárendelő személyiségek uralkodó, nárcisztikus típusokat, a függő személyiségek olyanokat, akiktől nehéz megszabadulni, a mazochisták bántalmazókat, stb. stb.
És ez még csak nem is azon múlik, hogy ki honnan származik, minden kultúrában megtalálható mindenféle személyiségtípus.
Jól teszik.
Minél többet engedsz nekik,annál rosszab,a fejedre sz.arnak.
Az arab országokban azért kicsit más a mentalitás, a legtöbb nőnek az a legfőbb célja, hogy férjhez menjenek, társadalmilag sem töltenek be jelentős szerepet.
Mondjuk itt náluk kezdődne azzal, hogy a legtöbb férfi összeszarná, meg pösölné magát, ha egyedül kellene eltartania a családját.
Az olyan nők közül pedig, akiknek van önálló gondolkodásuk, életük, munkájuk, kevesen hagyják "betörni" magukat. Alapból nem így nevelkedtek a legtöbben.
Én szeretem ha hazaérek, és egyből az asszony melegíti a kaját.
Kimossa a ruháitakarít, leviszi a szemetet, és meg is főz másnap, majd elmegy a boltba is ha kell vn addig a nehéz nap után tv-zek, vagy pihenek.
Az elején elmagyaráztam neki mi az asszony dolga a háznál, ő tudomásul vette és azóta is csinálja.
Néha elkapja a hév, hogy nem csinálja mert a barátnői sem dolgoznak otthon, ilyenkorét erőteljesebb fellépés a részemről helyreteszi az erőviszonyokat és megint csend van hónapokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!