Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nők nem felszínesek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők nem felszínesek, hogyhogy már az is élből kizáró ok számukra ha a pasi alacsonyabb mint ők?

Figyelt kérdés

Megmagyarázni meg tudják persze, hogy számukra az a férfias, meg "meg tud védeni" LOL, meg fél tucat hasonló duma. Mondjuk ez kicsit röhejes, mintha naponta közelharcot kéne vívnunk az életünkért..

Ez pedig tényleg így van, az utcán kb. SOHA nem lehet látni olyan kézenfogva közlekedő párt ahol a pasi láthatóan kisebb. De a hasonló magas párok is elég ritkák.

Szóval ha elvileg nem felszínesek a nők miért szűrő már a puszta magassága is a pasiknak?

Borzasztó szar lehet ilyen 165-170 centis pasinak lenni, megismerkedsz a neten valami lánnyal, aztán kiderül hogy 4 centivel magasabb és ennyi volt, fuccsa az egész stb.

Egyébként én magas pasi vagyok, csak érdekel a téma.

F/27

2018. jan. 27. 08:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi kb. egymagasak vagyunk, párom picit alacsonyabb. Pont nem érdekel.

28/N

2018. jan. 27. 08:29
 2/19 anonim ***** válasza:
89%

1. Külső alapján is válogatni nem felszínesség. Vagy ha az, akkor minden ember kivétel nélkül felszínes, viszont ebben az esetben a kérdésnek sincs semmi értelme.

2. Szoktam látni olyan párokat, ahol a nő magasabb, de ez azert ritka, mert a nők ösztönösen is a náluk magasabb pasik iránt vonzódnak. Azért, mert ez férfiasabb, pont, fogadd el, ne akarj mindent megmagyarázni.

3. A felszínesség azt jelenti, hogy valaki CSAK külső és anyagiak szerint választ párt. A belső nem érdekli. Ha valaki külső + belső vonzalom alapján választ, az nem felszínes, hanem egy egészséges, normális mentalitású ember.

2018. jan. 27. 08:45
 3/19 anonim ***** válasza:
96%

Mi is egymagasak vagyunk, magassarkúban magasabb lennék páromnál. Van egy gyönyörű, nagyon okos, kb 180 centis barátnőm, gimi óta ismerem, eddig csak alacsonyabb pasija volt, ebből az egyik kapcsolat 8 évig tartott.

Én a neten ismerkedtem régebben és tudni lehetett, hogy ha egy pasi 180 cm-ig akármennyit írt, abból le kellett vonni kb 5 centit, mert mindig hazudtak. 180 felett már az igazat írták. Szerintem a hazugság része a gáz.

Szerintem ez a pasikat érdekli igazán, mert például lányt sosem hallottam panaszkodni arról, hogy a pasija alacsonyabb, de egy csomó pasi-hisztit hallgattam már végig, hogy a lány ne vegyen magassarkút, mert akkor hogy fognak már kinézni.

Én nem vagyok nagyon magas, de ha az lennék, már csak azért sem jönnék össze alacsony pasival, mert őt rohadtul frusztrálná a magasságom.

2018. jan. 27. 08:46
 4/19 anonim ***** válasza:
87%

1. Magas vagy, mégse láttál még nőt közelről. Remélem, érzed az ellentmondást a szavakban...

2. Most mar olyanért sír a szád, ami téged konkrétan nem érint?

De ráérsz b+... különösen hasznos tagja vagy a társadalomnak.

2018. jan. 27. 08:54
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a felszínesség kész hülyeség. Azzal kell lenni, aki tetszik, aki bejön minden téren. Engem, a 155-165 centi körüli nők vonzanak. Csak aszért, mert más szerint össze kéne jönnöm egy magasabbal is, erre ejtek nagy ívben. Egy kapcsolatban kettőnknek kel jól érezni magunkat és nem a külvilág véleménye számít. 180 vagyok, össze jöhettem volna 170-180 centis növel is, de minek, hogy külön hálószobába aludjunk?
2018. jan. 27. 08:58
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Párom 10 centivel magasabb, és már nem egyszer vettük észre, hogy egyre sűrűbben látni olyan párokat, ahol alacsonyabb a férfi. 23/F
2018. jan. 27. 08:58
 7/19 anonim ***** válasza:
54%
Ez nincs így, szoval továbbra is áll a tény, hogy nők nem felszínesek. Ezt am se lehetne általánosítani.
2018. jan. 27. 09:02
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

180cm körüli nő vagyok. Pár éve tetszett egy srác, nagyon jóban voltunk és elvileg ő neki is bejöttem. Tudod miért nem jöttünk össze? Közölte, hogy túl magas vagyok.

A másik oldalnak is lehet ilyen problémája, többször is ért már ezért hátrány ismerkedés során, mert az átlagnál magasabb vagyok!

Mindig meg kell hallgatni a másik oldalt is. De persze abban is van valami,amit írsz, hogy sok nőnek csak a magas pasik jönnek be.

Sok pasinak meg az alacsonyabb lányok, mert kis cukik..:)

Van azóta párom, ő kicsit magasabb nálam, de nem ez volt a szempont, vakrandi volt ilyen téren először, nem tudtam milyen magas és ő se tudta rólam.

2018. jan. 27. 09:02
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Miert lenne barki is azert felszines, mert valami nem tetszik neki? Ennyi erovel az is felszines, aki nem szereti a fekete ruhakat meg az eper fagyit?
2018. jan. 27. 09:14
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

#7 nagyon sokat kell még tanulnod.

Kérdves kérdező, azt mégis hogy a viharba kell elképzelni, hogy megismerkedtek, és csak aztán derül ki, hogy 4 cm-el magasabb? Csak mert társkeresőn többnyire ki van írva, a többi oldal meg nem arra készült, hozzáteszem nem véletlenül, mivel olykor még a legalapvetőbb információkat sem lehet tudni a másikról, pl hogy fiú-e vagy lány.

2018. jan. 27. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!