Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nők nem felszínesek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők nem felszínesek, hogyhogy már az is élből kizáró ok számukra ha a pasi alacsonyabb mint ők?

Figyelt kérdés

Megmagyarázni meg tudják persze, hogy számukra az a férfias, meg "meg tud védeni" LOL, meg fél tucat hasonló duma. Mondjuk ez kicsit röhejes, mintha naponta közelharcot kéne vívnunk az életünkért..

Ez pedig tényleg így van, az utcán kb. SOHA nem lehet látni olyan kézenfogva közlekedő párt ahol a pasi láthatóan kisebb. De a hasonló magas párok is elég ritkák.

Szóval ha elvileg nem felszínesek a nők miért szűrő már a puszta magassága is a pasiknak?

Borzasztó szar lehet ilyen 165-170 centis pasinak lenni, megismerkedsz a neten valami lánnyal, aztán kiderül hogy 4 centivel magasabb és ennyi volt, fuccsa az egész stb.

Egyébként én magas pasi vagyok, csak érdekel a téma.

F/27

2018. jan. 27. 08:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

A nők többsége alacsonyabb, mint a férfiak többsége. Nem felszínesség, ha az egyéb belső tulajdonságok mellett a magasság, illetve a külső is játszik párválasztásnál, viszont általában nem a külső dönt. Akinek mondjuk csak a külső számít, semmi más, az felszínes.

Van viszont egy másik dolog is. Kiül a külsődre, hogy mennyire vagy rendben. Ugyanaz az ember más benyomást kelt, ha életunt, és megint más, ha jól érzi magát. Állásinterjún is ha van két jelentkező, mondjuk ugyanolyan képességekkel, de csak egyet vehet fel a cég, nagyobb eséllyel fogják azt választani, aki magabiztosabb, lendületesebb, mint azt, aki görcsöl és feszült az interjúk során.

2018. jan. 27. 10:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már láttam alacsony pasival járni egy nőt. A pasas 10 centivel volt alacsonyabb a csajnál. A csak olyan 160 centi körül lehetet.
2018. jan. 27. 11:03
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

Add már meg a megoldást mit kéne tennem

Azzal randizok másodjára harmadjára, létesítek testi kapcsolatot akit vonzónak látok, na ha egy nálam alacsonyabb pasi nem vonzó, akkor mit csináljak?

Ha barát zóna, akkor ilyen olyan vagyok, ha azt mondom próbáljuk meg, de pocsék a sex az a baj, ha élből elutasítom az a baj. Mi nem baj?

Te se állsz le a 150kgs nővel, mert nem vonzó számodra, hiába kedves veled nem lesz szép sose annyira, hogy felálljon rá. Naugye

2018. jan. 27. 11:50
 14/19 anonim ***** válasza:
95%

Sivatagi róka barátunk kijelentette, hogy ő nem tud mit csinálni, kizárólag a hibátlan szépségű nők tetszenek neki, soha nem jönne össze olyannal, aki az ő válogatós ízlésének nem felel meg.

Szerintem amúgy troll. Csak akkor meg vazze... ilyen sivár életet élni, hogy ez szórakozás legyen...

2018. jan. 27. 11:55
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

Nem ezt tapasztalom és látom.

Egyáltalán nem ritka látvány az olyan párok, ahol a nő magasabb, sőt minden nap lehet látni többet is és személyesen is ismerek ilyen párokat.

Az igaz, hogy sok nőnek tényleg rögtön kizáró ok, de messze nem az összes nőnek. Mondjuk a "férfias", "biztonságérzet", "megvéd" és "felnézni" magyarázatok tényleg felszínes kifogások, mert az égvilágon semmi alapja sincs.

Viszont az is igaz, hogy sok alacsony férfi csak valamilyen ego növelő, kompenzáló vagy fétis kielégítő eszköznek tekinti a magasabb nőket, ami kimondottan visszataszító.

Önértékelés és saját magunk elfogadása.

Az alacsonyabb férfiak egy részének kisebbségi komplexusa van és a magasabb nők is sokszor hátránynak élik meg a magasságukat, mert debellának érzik mavukat.

lyen felállásban a kompkexusos férfi kevesebbnek érzi magát, ami frusztrációhoz, féltékenykedéyekhez és állandó bizonyítási kényszerhez vezet.

A magassága miatt magával elégedetlen nő komplexusát is csak erősíti, mert nagydarabnak fogja érezni magát.

Az önértékelési problémákkal küzködő férfiakban és nőkben felerősödnek a komplexusok ilyen szituációban, mert a másik mindig emlékezteti rá.

A saját magukkal elégedett férfiak és nők esetében nincs ilyen probléma, és ha éppen egy magasabb nő és alacsobyabb férfi kölcsönöyen szimpatikus és vonzó egymásnak, akkor a tapasztalatok alapján nincs jelentősége a centiknek.

2018. jan. 27. 12:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten alacsony nő vagyok, de egy komplexusos alacsony férfi társaságában úgy érzem magam, mint hogyha az anyja lennék. Kösz, ebből nem kérek. Borzasztóan taszító, ha egy felnőtt férfi a magassága miatt hisztizik. Általában a komplexusos (többnyire volt) ismerőseim nem szoktak örülni annak, ha én elérek valamit és nem nyavalygok velük együtt, éppen ezért én próbálom távol tartani magam az ilyen emberektől.
2018. jan. 27. 12:25
 17/19 Sunshinedoll ***** válasza:
89%

Nem értem a problémát. A pasik elvárhatják a karcsú alakot, a jó cicit, feneket, az önállóságot, mert az, hogy valaki csinos az "alapvető igényesség" , de amint egy nő a magasabb pasikat szereti, az egyből felszínes? Ez hogy is van?

Az, hogy valaki nem felszínes, nem azt jelenti, hogy mindentől függetlenül ráborulok egy f-szra, csak mert ott van előttem :D

2018. jan. 27. 14:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#15 voltam. Szeretném tudni, hogy mégis mi az égvilágon volt a válaszomban haszontalan vagy sértő???

Amit egyre inkább haszontalannak látok az komplexusos, önértékelési zavarokkal küzdő emberek számára a hasznos segítő szándékú tanács és vélemény, mert idegből úgyis csak lepontozzák és kimagyarázzák.

2018. jan. 27. 14:39
 19/19 anonim ***** válasza:

Párom 166cm, 4-gyel alacsonyabb nálam.

A baráti társaságban kapásból még három férjet tudok mondani, akik alacsonyabbak a feleségüknél.

Az, hogy neked a komplexusod miatt senkid nincs, egy dolog.

28n

2018. jan. 27. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!