Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy pasi alacsonyabb, mint a lány?
hát 1-2 centi talán belefér, de ha 10 centivel alacsonyabb nálad, az elég furcsa látvány, meg egyébként se lehet egészséges szerintem.
engem pl megviselne lelkileg ha 10 centivel magasabb lenne a casj:D,ő hajoljon le hozzám, plusz szex közben is lehetnek furcsa esetek,
Gáz! De ha magadtól nem érzed cikinek... az is gáz!
Tudod a normális nők úgy választanak maguknak párt, hogy ha még egy magassarkúban se nézzenek ki bénán a csávójuk mellett.
Baromság! A legjobb haverom (én lány vagyok) kb. 150cm. A barátnője egy 10/10-es szexi, csinos lány. Első látásra beleszeretett a srácba. Ennek már 15 éve. Most babát terveznek. A haverom egy egészséges lelkületű, vígkedéjű srác. Őt nem tudod megbántani, h törpe. Soha nem görcsölt semmin, a társaságában mindenki jókedvű lesz. Egyszerűen imádom az ürgét.
Ha a srácnak nincsenek komplexusai és kölcsönös a szimpátia, akkor ne foglalkozzatok azzal a pár centivel. Én drukkolok nektek! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!