Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Nektek milyen csaj a zsáneretek?
Sziasztok!
Csak arra lennék kíváncsi, hogy kinek milyen nő/lány jön be, mi az, ami általában tetszik egy csajban és mi az, ami nem. Hogy nézzen ki, milyen legyen a stílusa,mi fog meg Titeket először egy lányban, stb.....?
Tudom, hogy ízlések és pofonok, csak kíváncsi vagyok, hogy kinek milyen típus jön be. És kort is írjatok, légyszi!:) Köszönöm a válaszokat!:)
16/L
Szia!
Nekem kimondottan a duci lányok tetszenek. Persze legyen aranyos és ápolt, izlés.. hát, inkább maradjunk annyiban hogy az alakjának megfelelően öltözködjön. Annyira ne legyen magas mondjuk 160-165, ha már lehetek válogatós, hoz itt az "ideálomra vagy kíváncsi". Legyen kedves, jókedélyű. A humor is csak jó pont lehet. Ne "ribancoskodjon", és legyen ott a feje olyan helyzetekben, ahol és amikor kell. (itt nem a perverz gondolatoknak engedek szárnyakat, mint az páran gondolnák..)
Egyszóval legyen alacsonyabb, duci, kedves, jókedvű, picit talán kislányos, és ne legyen "divatpi**a"
:)
Előző vagyok!
A legfontosabbat kihagytam! :D Legyen jó étvágya! Utálom az ilyen "Jajj vigyázok az alakomra" csajszikat! Ha egyszer már elviszem étterembe, akkor nekem ne salátát rendeljen mentes vízzel! :P
Na további szép estét.. :)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!!! :-) Azért kíváncsi vagyok még véleményekre!
Utolsó,köszi, Neked is további szép estét! :-)
Hát Nekem külsőre az álomkategória, a vékony, karcsú, formás fenekű nagy mellű csajok:D
Belsőre: metálos, aranyos, kedves, bújós típus:$
(hát ilyet se valószínű, hogy találokXD)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!