Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a nálam alacsonyabb pasik tetszenek mindig?
Nekem van egy ismerősöm. Nálaaa... valami Apaszerepes dolog lehet. Alsós korában elváltak a szülei, ami akkor nagyon megviselte őt, pszichológushoz járt, de az sem segített neki. Aztán pár év múlva volt egy fiúja (alacsonysrác), aki lelkileg valami stabilitást ia jelenthetett neki, amióta lelkileg erős. És akkor tehát ez így egyben: keresi az apafigurát (mert kiesett az életéből), aki egy alacsony srác (mert mellette érzelmileg kiegyensúlyozott lehet)
Persze ez így full beteges kötődés, nem az önzetlen szeretetre-elfogadásra stb-re épül, hanem egy fyermekkori trauma sebeire.
Ilyenről még nem hallottam...
175 vagyok, voltak magasabb 180+ barátnőim, szoktak magasabb nők is kezdeményezni, de gyanítom, hogy nem azért, mert annyira izgató, hogy kisebb vagyok.
Remélem nem valami anyaskodó komplexus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!