Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy a nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nálam alacsonyabb pasik tetszenek mindig?

Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerinted miért?
2018. márc. 16. 21:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Mert ez tetszik. Neked baj?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert 236 cm magas vagy, aranyom. :)
 4/11 A kérdező kommentje:
Kb 170 cm vagyok
2018. márc. 16. 21:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem meg a magas pasik. Bár én alacsony vagyok, szóval hozzám képest a legtöbb pasi magas.
2018. márc. 16. 21:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert az alacsony srácok kompenzálni próbálják a magasságbeli hiányukat: hatalomvágy és erőszakosság jellemzi őket. A nőknek meg ez bejön.
2018. márc. 16. 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Valószínű azért mert szereted pátyolgatni a pasikat és ezért azok jönnek be.
2018. márc. 16. 22:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ismerősöm. Nálaaa... valami Apaszerepes dolog lehet. Alsós korában elváltak a szülei, ami akkor nagyon megviselte őt, pszichológushoz járt, de az sem segített neki. Aztán pár év múlva volt egy fiúja (alacsonysrác), aki lelkileg valami stabilitást ia jelenthetett neki, amióta lelkileg erős. És akkor tehát ez így egyben: keresi az apafigurát (mert kiesett az életéből), aki egy alacsony srác (mert mellette érzelmileg kiegyensúlyozott lehet)

Persze ez így full beteges kötődés, nem az önzetlen szeretetre-elfogadásra stb-re épül, hanem egy fyermekkori trauma sebeire.

2018. márc. 16. 23:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg domina vagy anyáskodó hajlamaid vannak. Fogalmam sincs hány éves vagy, de majd kinövöd, mert a nők 98%-a szóba sem állnak 170 vagy az alatti pasikkal.
2018. márc. 16. 23:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Ilyenről még nem hallottam...

175 vagyok, voltak magasabb 180+ barátnőim, szoktak magasabb nők is kezdeményezni, de gyanítom, hogy nem azért, mert annyira izgató, hogy kisebb vagyok.

Remélem nem valami anyaskodó komplexus :D

2018. márc. 17. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!