Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy nekem a nálam alacsonyabb fiúk tetszenek? 19/L
Figyelt kérdés
178 cm vagyok, és mégis tetszenek még a 170 körüliek is. Azért mondjuk 10 cm magasságkülönbség lenne a határ, de amúgy meg egyáltalán nem zavar ha egy pasi alacsonyabb nálam. Az már más kérdések, hogy még egy nálam magasabb pasit is zavarná, hogy én ilyen magas vagyok.2014. márc. 9. 11:02
2/11 anonim válasza:
Nekem is tetszenek az alacsony fiúk, bár én magamnál alacsonyabbat nem találnék még a 13 éves korosztályban sem xD mivel 155 centi vagyok, de szerintem tök cuki amikor a fiú csak pár centivel magasabb nálam :D a magas fiúktól csak kitörik a nyakam -_-
19L
3/11 anonim válasza:
én csipem a magas csajokat 185 vsgyok..:) 17/f
4/11 anonim válasza:
Nincs vele gond. Az ízlésed ilyen. Minden embernek más tetszik, nem mondok újat. Én nálad magasabb vagyok kb 14 centivel. Szeretem a magas nőket.
5/11 anonim válasza:
Hogy normális-e?Mivel a legtöbb lány náluk magasabb fiút szeretne, nyilván nem.
6/11 anonim válasza:
Én 173 magas vagyok de kizárt hogy összejönnék nálam magasabb nővel. De hát kinek mi:)
7/11 anonim válasza:
Szerintem normális.:) Az én barátnőm is kifejezetten élvezi, hogy alacsonyabb vagyok nála kemény 2-3 centivel.:D Minden ízlés kérdése.
8/11 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha magasabb barátnőm lenne, mondjuk azért 190 cm fölötti lánnyal még nem találkoztam, nem tudom hogyan jönne ki a 175 centimmel.
10/11 anonim válasza:
Én is 178 cm vagyok, férfi. Engem sem zavar ha pár centivel magasabb egy lány nálam, de azért az az igazi, amikor alacsonyabb. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!