Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek a barátnőmhöz költözni a kutyái miatt. Kérhetem, hogy válasszon?
Ti meg a nagy onpusztito barom embereket emelitek minden fele, majd mikor nem lesz kaja meg viz, akkor is remelem ennyire imadni fogjatok egymast <3
Mikor sorra pusztulnak ki a fajok,mind emberi mind noveny, es ez nem az allatok miatt van,lehet itt isteni szinte emelni az embereket, de akkor is meg mindig mi vagyunk a betolakodó faj es nem az allat :)
Én se az embereket, se az állatokat nem "szeretem", de amikor a kettőt hasonlítják... felfogjátok, hogy a kutya milyen minimális dolgokat vár el? Könnyű jobban szeretni valakit, aki csak a kajáztatást várja el tőled, gyilkos is lehetsz, akkor is csóválja a farkát.
Ez nem a kutyák ellen van, hanem az idióták ellen; kutyát nem érdekli, hogy megcsaltad a párod, vered a gyerekedet, egy ocsmány ember vagy. Tehát egy minimális szintet nem tudsz hozni, ami az emberek közt éléshez kéne.
Kérheted, de ha valóban szereted, akkor előbb próbálkozol.
Mondd el a félelmeidet neki! Aztán költözz oda, és próbáljátok meg együtt megoldani, dolgozni rajta, hogy elfogadjanak a kutyák.
Ha néhány hónap alatt nincs változás, akkor lehet gondolkodni a B-megoldáson. Előre ezen stresszelni, és esetleg tönkrevágni miatta a kapcsolatot... szerintem felesleges.
(Én biztos nem mondanék le a kutyákról senki kedvéért, főleg így, hogy "családi örökség".)
Ha a barátnőd nem neveli a kutyákat még jó, hogy nem fogadnak el.
Pároméknál rottik vannak, de nélküle is simán bemehetek, a legrosszabb, ami történhet, hogy a hebrencs fiatalabbik szétnyálaz üdvözlésképp.
Amúgy én a helyébn biztosan nem választanám azt, aki választásra kényszerít, legyen ember, vagy kutya-macska miatt.
Ne koltozz oda hanem eljetek ugy ahogy most. A kutyak nem elnek orokke, ha elpatkolnak akkor szabad a palya.
Ha nyaggat az osszekoltozessel akkor megmondod neki hogy nem akarsz a kutyaival elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!