Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem merek a barátnőmhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek a barátnőmhöz költözni a kutyái miatt. Kérhetem, hogy válasszon?

Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolatunk, 2 éve vagyunk együtt és eljutottunk odáig, hogy összeköltöznénk. Én albérletben élek, neki saját háza van, mindenképpen én mennék hozzá. Azonban van 3 nagy kuvasza... Ezek a kutyák engem 2 év alatt nem fogadtak el, a mai napig nem engednek be, csak a barátnőm társaságában tűrnek meg, de akkor is folyton figyelnek és nem kedvesen... Egyszerűen félek a kutyák miatt. Mit tegyek, kérhetem, hogy válasszon? Azt már mondtam neki, hogy szerintem nem nagyon fogadnak el a kutyák, próbált is barátságot teremteni, de tényleg csak megtűrnek a társaságában... Nem szeretnék félelemben élni!
2018. júl. 24. 17:57
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
60%

Ti meg a nagy onpusztito barom embereket emelitek minden fele, majd mikor nem lesz kaja meg viz, akkor is remelem ennyire imadni fogjatok egymast <3

Mikor sorra pusztulnak ki a fajok,mind emberi mind noveny, es ez nem az allatok miatt van,lehet itt isteni szinte emelni az embereket, de akkor is meg mindig mi vagyunk a betolakodó faj es nem az allat :)

2018. júl. 25. 06:50
 32/38 anonim ***** válasza:
56%
Egy kutyàban sokszor jobban meg lehet bízni mint az emberekben.... ennyit erről.
2018. júl. 25. 11:41
 33/38 anonim ***** válasza:
39%
A kuvasz eleve nem lett megáldva valami stabil idegrendszerrel, ráadásul a területvédő ösztöne is nagyon erős. Biztos, hogy idő kellene nekik, amíg elfogadják, hogy az a terület a tiéd is, aztán vagy sikerül, vagy nem. Neked kéne etetni őket meghatározott szabályok szerint, foglalkozni velük, hogy hozzád egy jó dolgot kössenek, jó dologgal azonosítsanak és akkor nem fognak bántani. Félelemmel nem közeledhetsz feléjük, mert akkor betolakodó leszel és préda.
2018. júl. 25. 12:27
 34/38 anonim ***** válasza:
37%

Én se az embereket, se az állatokat nem "szeretem", de amikor a kettőt hasonlítják... felfogjátok, hogy a kutya milyen minimális dolgokat vár el? Könnyű jobban szeretni valakit, aki csak a kajáztatást várja el tőled, gyilkos is lehetsz, akkor is csóválja a farkát.

Ez nem a kutyák ellen van, hanem az idióták ellen; kutyát nem érdekli, hogy megcsaltad a párod, vered a gyerekedet, egy ocsmány ember vagy. Tehát egy minimális szintet nem tudsz hozni, ami az emberek közt éléshez kéne.

2018. júl. 25. 12:32
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérheted, de ha valóban szereted, akkor előbb próbálkozol.

Mondd el a félelmeidet neki! Aztán költözz oda, és próbáljátok meg együtt megoldani, dolgozni rajta, hogy elfogadjanak a kutyák.

Ha néhány hónap alatt nincs változás, akkor lehet gondolkodni a B-megoldáson. Előre ezen stresszelni, és esetleg tönkrevágni miatta a kapcsolatot... szerintem felesleges.

(Én biztos nem mondanék le a kutyákról senki kedvéért, főleg így, hogy "családi örökség".)

2018. júl. 25. 12:34
 36/38 anonim ***** válasza:
54%
Semmi esetre sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ezek kuvaszok! Lehet mindenkit elítélni miatta, hogy nem szereti a kutyákat, stb, de attól ezek még sajnos kiszámíthatatlanul tudnak viselkedni, nem egy esetben a saját gazdájukat is megtámadják. Az etetéssel és különféle gyakorlatokkal (ez is kitartást igényel, mert a kuvasz nem tartozik az okos kutyafajták közé) közelebb kerül hozzá az ember és a kutya rájön, hogy akkor mindig jó dolgok történnek, amikor találkoztok.
2018. júl. 25. 15:09
 37/38 anonim ***** válasza:
42%

Ha a barátnőd nem neveli a kutyákat még jó, hogy nem fogadnak el.

Pároméknál rottik vannak, de nélküle is simán bemehetek, a legrosszabb, ami történhet, hogy a hebrencs fiatalabbik szétnyálaz üdvözlésképp.

Amúgy én a helyébn biztosan nem választanám azt, aki választásra kényszerít, legyen ember, vagy kutya-macska miatt.

2018. júl. 25. 17:00
 38/38 anonim ***** válasza:
14%

Ne koltozz oda hanem eljetek ugy ahogy most. A kutyak nem elnek orokke, ha elpatkolnak akkor szabad a palya.

Ha nyaggat az osszekoltozessel akkor megmondod neki hogy nem akarsz a kutyaival elni.

2018. júl. 26. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!