Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom azt mondja nem volt köze a barátnőmhöz, akkor azóta miért van zavarban tőle?
ha zavarban van, az gyanús.
de mondjuk mit értesz zavar alatt?
ha simán mérges lenne, az okésabb lenne, de így lehet, h. van vmi.
ez lehet ösztönös női megérzés is, h. rájössz, van köztük vmi.
Megint én.
Oké, a barátnőd hűtlen a párjához. De ebből miért következik egyenesen az, hogy pont a te pároddal csinálja?
Azt még megértem, hogy a barátnődben nem bízol (bár ez esetben érthetetlen számomra, hogy miért a barátnőd), de a párodban sem bízol ezek szerint. Ez a nagyobb gond.
Ilyen barátnő mellett nincs is szükség ellenségekre.
Ha ilyen csalfa barátnőd van, miért barátkozol vele még mindig?
Ugye te mar irtal ki errol kerdest.
En se nyugodnek,mig nem tudok biztosat,utana mindketto lapat.
Monfom ugy h 1x bocsatottam mar meg megcsalast.
Na ne mondd!
Legalább három ugyanilyen kérdést lehetett látni az elmúlt egy hónapban. Feltételezem ez nem ennyire gyakori probléma, de tagadd le, mit érdekel?!
Nem tudom honnan jött ez neked, hogy ők biztos együtt voltak, de ha nincs rá semmilyen bizonyítékod, akkor mit szeretnél tulajdonképpen?
Ha azt kérdezem te etted meg azt a zsák krumplit vagy a papucsomat zavarba jössz???
Elméletileg a te kérdésed is pont ilyen. Ha érzelmileg semleges, nyugodt maradok.
Akkor jövök zavarba ha kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!