Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párom azt mondja nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom azt mondja nem volt köze a barátnőmhöz, akkor azóta miért van zavarban tőle?

Figyelt kérdés
Ugye nem azért mert nem mondott igazat? Létezik hogy azért mert én azt gondoltam hogy megcsalt vele, és csak az én gondolatom miatt van zavarban. Eddig nem viselkedett vele furán, csak amióta rákérdeztem. Vagy ne legyek naiv? Mit gondoltok?
2018. ápr. 5. 20:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
De ez egyáltalán honnan jött, miből gondoltad, hogy volt köztük valami és miért szegezted neki a kérdést?
2018. ápr. 5. 21:25
 2/15 anonim ***** válasza:

ha zavarban van, az gyanús.

de mondjuk mit értesz zavar alatt?

ha simán mérges lenne, az okésabb lenne, de így lehet, h. van vmi.

ez lehet ösztönös női megérzés is, h. rájössz, van köztük vmi.

2018. ápr. 5. 21:26
 3/15 A kérdező kommentje:
Onnan jött, hogy barátnőm eléggé hűtlen típus, csalja a párját. És egyszer csak beugrott miért pont az én párom hagyta volna ki a sorból... Gondoltam rákérdezek. Zavarban volt már akkor is. És én nagyon sokat forgok ezen és el is mondom neki a gondolataimat és érzéseimet ezzel kapcsolatban. Azóta kerüli is szerintem.
2018. ápr. 5. 21:42
 4/15 anonim ***** válasza:

Megint én.

Oké, a barátnőd hűtlen a párjához. De ebből miért következik egyenesen az, hogy pont a te pároddal csinálja?

Azt még megértem, hogy a barátnődben nem bízol (bár ez esetben érthetetlen számomra, hogy miért a barátnőd), de a párodban sem bízol ezek szerint. Ez a nagyobb gond.

2018. ápr. 5. 21:47
 5/15 anonim ***** válasza:

Ilyen barátnő mellett nincs is szükség ellenségekre.

Ha ilyen csalfa barátnőd van, miért barátkozol vele még mindig?

2018. ápr. 6. 03:37
 6/15 anonim ***** válasza:

Ugye te mar irtal ki errol kerdest.

En se nyugodnek,mig nem tudok biztosat,utana mindketto lapat.

Monfom ugy h 1x bocsatottam mar meg megcsalast.

2018. ápr. 6. 07:33
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem írtam még ki kérdést.
2018. ápr. 6. 08:31
 8/15 anonim ***** válasza:

Na ne mondd!

Legalább három ugyanilyen kérdést lehetett látni az elmúlt egy hónapban. Feltételezem ez nem ennyire gyakori probléma, de tagadd le, mit érdekel?!

Nem tudom honnan jött ez neked, hogy ők biztos együtt voltak, de ha nincs rá semmilyen bizonyítékod, akkor mit szeretnél tulajdonképpen?

2018. ápr. 6. 09:22
 9/15 Bence_ ***** válasza:

Ha azt kérdezem te etted meg azt a zsák krumplit vagy a papucsomat zavarba jössz???

Elméletileg a te kérdésed is pont ilyen. Ha érzelmileg semleges, nyugodt maradok.

Akkor jövök zavarba ha kellemetlen.

2018. ápr. 6. 12:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Ok nélkül meggyanusítod, aztán csodálkozol, ha zavarban van a csaj közelében. Gondolom nem tudja, hogy kéne viselkednie, mert te, a kombinálós agyaddal mindenbe azt látnád bele, hogy tuti megcsalt vele. Van egy olyan érzésem, hogy itt egyedül a te fejedben van a hiba.
2018. ápr. 7. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!