Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párom azt mondja nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom azt mondja nem volt köze a barátnőmhöz, akkor azóta miért van zavarban tőle?

Figyelt kérdés
Ugye nem azért mert nem mondott igazat? Létezik hogy azért mert én azt gondoltam hogy megcsalt vele, és csak az én gondolatom miatt van zavarban. Eddig nem viselkedett vele furán, csak amióta rákérdeztem. Vagy ne legyek naiv? Mit gondoltok?
2018. ápr. 5. 20:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló. Remélem igazad van és csak velem van a baj.
2018. ápr. 7. 10:14
 12/15 anonim ***** válasza:

6 os vagyok.Erre gondoltam, mert nagyon hasonló a történet.

Nekem mindegy, ha kiírtad ,ha nem.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Erre válaszoltam.Én a barátnőt kiiktatnám, és figyelném a férjem.

2018. ápr. 7. 11:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is zavarba jönnék a gyanúsítgatás miatt, egy kapcsolat kezdetén, hisz ott még bizonyítani kell a hűséget...stb nem ismer a másik. De mondjuk 6 év után már nem. :P
2018. ápr. 9. 12:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy megcsalt a párod .De attol sztem tarsd nyitva a szemed ha tudod hogy a bnőd csalfa tipus soha sem lehet tudni.Akkor csalt meg ha megkérdezed tőle és nem vàlaszol rà vagy hirtelen hangulat ingadozàsai lesznek .
2018. ápr. 9. 14:22
 15/15 A kérdező kommentje:
A hangulatingadozás megvan és már biztos hogy megcsalt szombat éjszaka biztos.
2018. ápr. 9. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!