Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem merek a barátnőmhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek a barátnőmhöz költözni a kutyái miatt. Kérhetem, hogy válasszon?

Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolatunk, 2 éve vagyunk együtt és eljutottunk odáig, hogy összeköltöznénk. Én albérletben élek, neki saját háza van, mindenképpen én mennék hozzá. Azonban van 3 nagy kuvasza... Ezek a kutyák engem 2 év alatt nem fogadtak el, a mai napig nem engednek be, csak a barátnőm társaságában tűrnek meg, de akkor is folyton figyelnek és nem kedvesen... Egyszerűen félek a kutyák miatt. Mit tegyek, kérhetem, hogy válasszon? Azt már mondtam neki, hogy szerintem nem nagyon fogadnak el a kutyák, próbált is barátságot teremteni, de tényleg csak megtűrnek a társaságában... Nem szeretnék félelemben élni!
2018. júl. 24. 17:57
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
83%

Kérheted, legfeljebb nem úgy választ, ahogy te szeretnéd.

Erre is fel kell készülnöd.

Amúgy megértelek, én biztos nem költöznék oda, az udvaromban sem tűrném meg őket, de én nem is szeretem a kutyákat, és igazából nálunk ez sose okozott gondot, mert a párom sem.

Más állatom viszont volt, akit nagyon szerettem, és ha a barátnőd is így szereti a kutyáit, nem fogja kidobni őket.

Mondjuk én így csak a te szemszögedből tudom átérezni, , de remélem, sikerül megbeszélnetek.

2018. júl. 24. 20:18
 22/38 anonim ***** válasza:
95%

17es nem elsőre etette, kellett pár nap, mire közeledtek egymáshoz. Nálunk bejött.

Nem értem mi a bajod. Minden kutya más, és máshogy viszonyul.

Ismerem a saját kutyám, elsőre is engedtem volna, hogy kézből egyén. Mondjuk elsőre eszébe nem jutott volna kézből enni. Úgy fogadja el olyankor az ételt, hogy ott vagyok mellette és leteszik a földre, majd ellep onnan az illető. Bizalmatlan, ezért kell a pozitív megerősítés neki (pasi=jutit kap).

Ellenben azt is látom rajta mikor elég. Az ember függő is, hogy ki mit vállal. Van aki tart a kutyáktól, van aki kutyabolond.

Egyszerűbb ha a gazdában bízik (és hallgat is rá) az ember.

Nálunk volt aki mindenképp haverkodni akart a kutyával, szóltam, hogy talán nem kéne. Tovább erőltette a dolgot... Csodálkozott hogy a kutya inkább 'menekul'.

Az állatoknak is idő kell elfogadni a változást.

A jó kapcsolat titka, hogy a kérdező párja is ismerje a kutyáit, a kérdező meg legyen nyitottabb és türelmes.

2018. júl. 24. 20:29
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is volt kuvasz kutyánk és engem valamiért sosem szeretett. Egyszer meg is támadott volna ha apa nem hallja hogy ordítva sírok. Ekkor még gyerek voltam és érdekes hogy a 2 hugomat soha nem bántotta. Legyen elkerítve a kutya hogy te is bátran bármikor be tudj menni. Nem kérheted hogy válasszon mert nem fog plusz 3 kuvasznak nem lehet csak úgy másik gazdit találni. Felnőttként pláne nehezen fogadnak el mást.
2018. júl. 24. 20:30
 24/38 anonim ***** válasza:
75%
A szomszedunknak is kuvasza volt.Egyszer a kutya ugy dontott, hogy mostantol o a falkavezer nem a gazdi, es attol kezdve folyamatosan tamadta a sajat gazdait is.Nem tudni, hogy mi valtotta ki nala ezt a valtozast, bantani biztos hogy nem bantottak.Vegul el kellett altatni, mert mindenkire veszelyes volt.
2018. júl. 24. 20:52
 25/38 anonim ***** válasza:
96%

13-as! Igaz én 58kg vagyok, de bizony meg tudom fékezni a kaukazusi keverékemet. Még sosem kattant be, mert úgy van nevelve, de ha támadólag lép fel egy masik nagytestű, akkor megvédi magát. A kiskutyák agresszívabbak. Van a vékonyabb nőkben is bika, elhiheted.

Kérdező, a kuvasz nagyon öntörvényű, pláne 3. Az már falka, nem hiszem, hogy vezér lehetnél náluk, hamar meglenne a baj a saját portájukon.

2018. júl. 24. 20:54
 26/38 anonim ***** válasza:
89%

Talán kutyaiskolába elmehetnétek. Mi kis termetű kutyánkkal járunk és viselkedési problémás kutyákat is láttunk a suliban. Külön foglalkozásra viszik őket. Szerintem ha lehet a kapcsolatot javítani, abban tutira csak szakember segíthet.

Én így nem költöznék oda, csak ha már elfogadták a kutyák.

2018. júl. 24. 21:09
 27/38 anonim ***** válasza:
84%

Ha 3 kutyàja van, gondolom szereti őket. Egy igazi kutyàs, aki szereti őket, nem fogja kidobni a kutyàit egy pasièrt/ csajért, senkiért! Semmire nem mész, ha vàlasztàsra kényszeríted. Max te búcsúzhatsz! 3 kutyàm volt, most màr csak 2... az egyik fél éve halt meg:(. Ha engem kért volna a fèrjem hogy vàlasszak, nem lenne a férjem, de a pasim se... de ő sosem kért volna ilyet. Amúgy 2 kutya azonnal elfogadta, szeretik( szerette a màsik is), de a legnagyobb nagyon utàlta:D Èvekig morgott , ugatott is rà, picit körülményesebb volt közlekedni de megoldotta. Vannak a kertben olyan részek ahovà el lehet csukni őket.Pl ha vendég jön . Pàrszor összefutottak, a férjem nem volt soha beszari, àllta hatàrozottan, de nem tàmadóan, éber volt, felkészült, sose tàmadta meg, pedig egy 50 kgs kutya nem kicsi. Nekem cuki mert 2 hónapos kora óta ismer, de egy idegen màr fél tőle. 4 év alatt szép lassan megszokta a jelenlétét a nagy kutyàm is, sokszor làtta, kerítésen keresztül, Most màr 8 éve ismerik egymàst, puszilkodik, kezet nyal neki a kutya, simogatàst kér tőle, lefekszik, pocakjàt kell simogatni:)...ilyenek. Teljesen elfogadta, jóban vannak.

Értem hogy félsz, de a hozzààllàsod rossz. Kerülni próbàlod a helyzetet de ez nem megoldàs. Ha szereted ezt a lànyt, nem kéred hogy vàlasszon!!!!!. Te ott egy betolakodó vagy, idő kellene, hogy esetleg elfogadjanak. Mint írtam, nàlunk is 4 év volt....

2018. júl. 24. 21:21
 28/38 anonim ***** válasza:
11%

Azért itt nem mosolygós labradorokról van szó hanem kuvaszról ami a legkevésbé barátságos kutyafajták egyike. És ebből rögtön három.

A srác meg fél tőlük. Én is félnék tőlük és még sokan mások is, de folytonos félelemnek mégis csak a srác lenne kitéve. A félemet nem tudatosan dolgozod fel az egy ősi ösztönt indít be ami az életbenmaradást segíti. Itt nincs olyan hogy a "hozzáállása rossz". A múltkor volt egy kérdés ahol a lány kérdezőt a párja, a lány fóbiáját kihasználva ijesztgette:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Itt valahogy sokkal megértőbb volt mindenki és nem mondták a lánynak hogy csak a "hozzáállása a rossz", vagy hogy "betolakodó".

De ahogy látom itt a kutyanáci nők nagy része szarik bele hogy fél-e a párja.

2018. júl. 24. 22:35
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

A kutyàk szàmàra betolakodó...tanulj meg olvasni.

Nèzd, ha fontos a fiúnak a kapcsolat, legalàbb megpróbàlja! Meg lehet oldani elkerítéssel, ha a félelme uralkodik rajta, és meg se próbàl időd adni a kutyàknak hogy megszokják. Egy ideig nàlunk is ez volt. Biztonsàg kedvéért elkerítve, de folyamatosan làttàk egymàst, talàlkoztak, beszélt hozzà, nyugtatta...Nekem se labradorom van amúgy...

2018. júl. 24. 22:46
 30/38 anonim ***** válasza:
10%
Az állatos emberekkel az a baj hogy az állatokat az emberek feletti szinten kezelik. Szóval kérheted, de én 0 százalék esélyt adok neked :)
2018. júl. 25. 06:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!