Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek a barátnőmhöz költözni a kutyái miatt.
Kérhetem, hogy válasszon?
Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolatunk, 2 éve vagyunk együtt és eljutottunk odáig, hogy összeköltöznénk. Én albérletben élek, neki saját háza van, mindenképpen én mennék hozzá. Azonban van 3 nagy kuvasza... Ezek a kutyák engem 2 év alatt nem fogadtak el, a mai napig nem engednek be, csak a barátnőm társaságában tűrnek meg, de akkor is folyton figyelnek és nem kedvesen... Egyszerűen félek a kutyák miatt. Mit tegyek, kérhetem, hogy válasszon? Azt már mondtam neki, hogy szerintem nem nagyon fogadnak el a kutyák, próbált is barátságot teremteni, de tényleg csak megtűrnek a társaságában... Nem szeretnék félelemben élni!
A kutyákat még a szülei vitték a házhoz, csak az apukája meghalt, az anyukája pedig elköltözött, így marad egyedül ő. Jól neveltek amúgy a kutyák, mármint hallgatnak minden szavára, na de ha ott élek, lesz olyan, hogy a barátnőm nem lesz köztem és köztük.
2018. júl. 24. 18:59
12/38 anonim válasza:
Egy (igazi) kutyást nem kérhetsz arra, hogy válasszon közted és a kutyája között.... Vagyis igeb, de akkor készítsd a cuccod, hogy léphetsz lefele... Szeretem a kutyákat, de otthonra nem kéne. De ez akkor is igy van. Aki pedig csak úgy megszabadul egy állatól, akiért felelősséget vállalt, attól én nem akarnék semmit. Nem tartom fontosabbnak a kutyát egy kapcsolatnál, de a kutya volt ott előbb és nem lehet csak úgy kitenni..
Aki ezt nem tudja megérteni, annak kár volt kutyát vállalnia. Megértelek, de el kell fogadnod a párod a kutyákkal együtt, vagy szakíts.
2018. júl. 24. 19:01
13/38 anonim válasza:
Én se költöznék oda 3 nagytestű kutyához, amik akkor is csak ép megtűrnek maguk körül,ha ott a párom. F..om tudna úgy élni, hogy figyel minden mozdulatra, nehogy az ideg nagytestű kutyáknak ne tetszedjen valami. Egyszer már majdnem megkóstolt egy kaukázusi, az is érdekes volt eleinte csak fekükdt nem törődött semmivel,centikre előtte mászkáltunk,illetve átléptünk felette,mert pont a lépcső alján feküdt, mentem a fürdőszobába, jövök ki, kutya velem szemben, aztán vicsorog meg csattogtatja a fogát a hasamtól kb.5 cm-re, úgy hogy a gazdája is ott volt. Úgy kellett kihúzni onnan a kutyát. Meg aminek szoktam még örülni, hogy az utcán ilyen 40-50 kg körüli csajok sétáltatnak nagytestű kuytákat szájkosár nélkül, mert biztosan megtudja fékezni, ha idegbeteg lesz a kutyuska, pont ebben bízom, persze.
2018. júl. 24. 19:07
14/38 anonim válasza:
Szerintem úgy nem túl fair arra kérni a párodat, hogy csak úgy dobja ki a kutyáit, hogy még csak meg sem próbálsz együtt élni velük. Nem azt mondom hogy élj félelemben a hátralévő életedben, de esetleg valami szakértőtől tanácsot lehetne kérni, hogy hogy fogadjanak el minél hamarabb, ha egyáltalán elfogadnak. Ha még mindig feszültek pár hónap után is, akkor oké, nem jött be a dolog. Hatalmas áldozat lemondani három háziállatról (/barátról) és ha látja a barátnőd, hogy tényleg lehetetlen együtt élnetek így, akkor talán könnyebben elengedi őket.
2018. júl. 24. 19:18
15/38 anonim válasza:
2 kutyám van, de biztos hogy még anyám kedvéért sem szabadulnék meg tőlük.
16/38 anonim válasza:
Kanári szigeteki dogom van. A kislány ca. 70 kg, nem a lekenyerezhető típus.
Ha bárki azt kérne, hogy válasszak közte és a kutya között egyértelmű "ki" marad...
Párom is tartott a kutyától, eszébe nem jutott, hogy ilyet kérjen, ide költözött. Kellett pár hét, hogy a kutya elfogadja teljesen (ne kerülje), ma már ugyanúgy üdvözli öt is, ha hazaér, mint engem. Van, hogy ő eteti. Kezdetben sokat voltunk kint, sétáltunk, etette kézből.
Szerintem ne állítsd választás elé,inkabb barátkozz meg a kutyákkal.
Türelem és nem lesz gond!
17/38 anonim válasza:
Nah igen, kezdetben úgy kell hozzászokatni a kutyát valakihez hogy kézből eteti...
2018. júl. 24. 19:23
18/38 anonim válasza:
Muszáj ilyen beszarinak lenned?
Ha két-három metál arccal találkozol, akkor is be vagy szarva tőlük, csak mert erősnek, és durvának néznek ki?
A kutyával úgy kell bánni ahogy egy emberrel. Normálisan, tisztelettel, és nem félősen. Az már eleve gyanús nekik, ha félsz, mert lerí minden mozdulatodról. Ezért nem vagy szimpatikus nekik. Lehet, hogy azt hiszik valami rosszban sántikálsz.
2018. júl. 24. 19:25
19/38 anonim válasza:
Én sem mernék odaköltözni senkihez, akinek kutyája van, alapból nem akarok állatokat a lakásba. De nem kérnék olyat, hogy válasszon. Egyszerűen akkor nem ez volt megírva.
2018. júl. 24. 19:30
20/38 anonim válasza:
"A kutyával úgy kell bánni ahogy egy emberrel."
Hát... nem igazán. A kutya az kutya, az ember az ember.
Egy kuvasz akkor fogad el, ha minimum egyenrangúnak vagy falkavezérnek tekint. Csakhogy a kuvaszok egyetlen falkavezért ismernek csak el aki jelen helyzetben a barátnőd. Te inkább leszel mindig betolakodó. A harapásuk pedig nem valami kellemes.
Szerintem pont azok a nem jó kutyatartók akik egyenrangúnak tekintik a kutyákat, holott teljesen más a maguk közötti szociális berendezkedésük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!