Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek a barátnőmhöz költözni a kutyái miatt. Kérhetem, hogy válasszon?
Ha odakoltozol megszeretnek..
Biztos nem dobnam ki a kutyaim,foleg nem egy pasi miatt.
O haza, o szabalyai, a kutyait gondolom szereti, ok biztosak az eletben,mig te nem.
Ilyet kernel tolem, ki is dobnalak.
Azt nem csodálom, hogy 3 kuvasztól be vagy szarva. Azok igazi gyilkosok.
Nehéz ügy. Mekkora a szerelem nálatok?
5
Egy kuvasz nem szobakutya, és nem is öleb. Rendkívül agresszív kutyafajta. Persze attól is függ ez, hogy hogy van nevelve, de ettől még potenciális őrző védő gyilkosok.
3 kuvasz, bäszki. :DD
De ez a legjobb: "a kutyait gondolom szereti, ok biztosak az eletben, mig te nem."
Ha te vagy a férfi akkor meg szakíts meg minden kapcsolatot a barátaiddal, haverjaiddal, szüleiddel, testvéreiddel mert a nő kell hogy legyen az első az életedben. Mert ha nem akkor infantilis vagy, meg "nem vagy elég érett" de a kutya bakker az előrébb való, mi?!
Mert szerinted normalis valasztas ele allitani'?mit vartok? Adja menhelyre? Altassa el oket?
Mennyi fszfej el ebben az országban atya eg.
Kuvasz nem játék, 3 db életveszélyes, oda ne költözz.
Éljetek a te lakásodba, kutyák ne jöjjenek.
Ha erre nem hajlandó, akkor nincs együttélés.
Ja és van kutyám, 14 éve spániel, más kategória
20 évig rettegtem a kutyáktól azért mert nagyapámnak egy kuvasza volt gyerekkoromban és elég agresszív volt sajnos.
Igaz mára az egyik legszebb kutyának tartom, de én sem költöznék oda három kuvasz mellé az biztos. :D
Bár nagyon családszerető kutyák, de legalább ugyanannyira őrzővédő juhászkutyák is. Nem szeretik az idegeneket plusz gyerekeknél is nagyon kell figyelni mert könnyen félreértik a játékot és támadnak.
Barátnád ennyire tapasztalt kutyatartó? Mert csak úgy nem szabad őket tartani mert olyan cuki. Jó nevelést kell, hogy kapjanak, máskülönben öntörvényűvé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!