Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem merek a barátnőmhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek a barátnőmhöz költözni a kutyái miatt. Kérhetem, hogy válasszon?

Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolatunk, 2 éve vagyunk együtt és eljutottunk odáig, hogy összeköltöznénk. Én albérletben élek, neki saját háza van, mindenképpen én mennék hozzá. Azonban van 3 nagy kuvasza... Ezek a kutyák engem 2 év alatt nem fogadtak el, a mai napig nem engednek be, csak a barátnőm társaságában tűrnek meg, de akkor is folyton figyelnek és nem kedvesen... Egyszerűen félek a kutyák miatt. Mit tegyek, kérhetem, hogy válasszon? Azt már mondtam neki, hogy szerintem nem nagyon fogadnak el a kutyák, próbált is barátságot teremteni, de tényleg csak megtűrnek a társaságában... Nem szeretnék félelemben élni!
2018. júl. 24. 17:57
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
75%

Ha odakoltozol megszeretnek..

Biztos nem dobnam ki a kutyaim,foleg nem egy pasi miatt.

O haza, o szabalyai, a kutyait gondolom szereti, ok biztosak az eletben,mig te nem.

Ilyet kernel tolem, ki is dobnalak.

2018. júl. 24. 17:59
 2/38 anonim ***** válasza:
52%

Azt nem csodálom, hogy 3 kuvasztól be vagy szarva. Azok igazi gyilkosok.

Nehéz ügy. Mekkora a szerelem nálatok?

2018. júl. 24. 18:09
 3/38 A kérdező kommentje:
Tökéletes minden ezen kívül.
2018. júl. 24. 18:09
 4/38 anonim ***** válasza:
34%
Féltekenyek a kutyák....
2018. júl. 24. 18:11
 5/38 anonim ***** válasza:
59%
Gyilkosok xDd ilyen emberek elnek itt, nem csodalkozom,hogy a kutyatartasi kultúra itthon kb egy szrt se er.
2018. júl. 24. 18:11
 6/38 anonim ***** válasza:
23%

5

Egy kuvasz nem szobakutya, és nem is öleb. Rendkívül agresszív kutyafajta. Persze attól is függ ez, hogy hogy van nevelve, de ettől még potenciális őrző védő gyilkosok.

2018. júl. 24. 18:17
 7/38 anonim ***** válasza:
16%

3 kuvasz, bäszki. :DD

De ez a legjobb: "a kutyait gondolom szereti, ok biztosak az eletben, mig te nem."

Ha te vagy a férfi akkor meg szakíts meg minden kapcsolatot a barátaiddal, haverjaiddal, szüleiddel, testvéreiddel mert a nő kell hogy legyen az első az életedben. Mert ha nem akkor infantilis vagy, meg "nem vagy elég érett" de a kutya bakker az előrébb való, mi?!

2018. júl. 24. 18:21
 8/38 anonim ***** válasza:
69%

Mert szerinted normalis valasztas ele allitani'?mit vartok? Adja menhelyre? Altassa el oket?

Mennyi fszfej el ebben az országban atya eg.

2018. júl. 24. 18:23
 9/38 peca1000 ***** válasza:
29%

Kuvasz nem játék, 3 db életveszélyes, oda ne költözz.

Éljetek a te lakásodba, kutyák ne jöjjenek.

Ha erre nem hajlandó, akkor nincs együttélés.

Ja és van kutyám, 14 éve spániel, más kategória

2018. júl. 24. 18:48
 10/38 anonim ***** válasza:
87%

20 évig rettegtem a kutyáktól azért mert nagyapámnak egy kuvasza volt gyerekkoromban és elég agresszív volt sajnos.

Igaz mára az egyik legszebb kutyának tartom, de én sem költöznék oda három kuvasz mellé az biztos. :D

Bár nagyon családszerető kutyák, de legalább ugyanannyira őrzővédő juhászkutyák is. Nem szeretik az idegeneket plusz gyerekeknél is nagyon kell figyelni mert könnyen félreértik a játékot és támadnak.

Barátnád ennyire tapasztalt kutyatartó? Mert csak úgy nem szabad őket tartani mert olyan cuki. Jó nevelést kell, hogy kapjanak, máskülönben öntörvényűvé válik.

2018. júl. 24. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!