Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kávétejjel12345 kérdése:
Mit kellenne tennem azért, hogy engem válasszon?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja hagytam el a barátomat, eddig nem találtam olyat , aki megmozgatta volna a fantáziám. Viszont most megismertem egy nagyon okos srácot, aki közeledett is felém. Küldte a jeleket
Viszont épp alakulóban van nála egy masik lánnyal is, akivel korábban együtt voltak
Lehet nála esélyem? Vagy engedjem útjára és ha akar visszatér hozzám?
Köszönöm a valaszokat!
2018. márc. 29. 13:14
1/5 anonim válasza:
50-50%, vagy igen, vagy nem nála az esélyed.
Add önmagad, légy vidám és pozitív. Ennyi a titka az egésznek.
Mi értelme megjátszani magad csak azért, hogy téged válasszon? Ez nagyon gyerekes és éretlen felfogás.
2/5 anonim válasza:
Miért akarnál olyat, aki téged nem akar?
3/5 A kérdező kommentje:
Igaz, lehet csak túlságosan rástresszeltem, hogy legyen valakim
2018. márc. 29. 13:31
4/5 anonim válasza:
Ahogyan az első mondja: 50-50. De azt kalkuláld bele, hogy ahol egyszer tűz volt ott mindig lesz parázs. Vagyis ha régebben már volt köze a másik lányhoz könnyen újra kialakulhat köztük a szikra. Én ugyanígy voltam. Csúnyán váltunk el a pasimmal, ő elkezdett udvarolgatni egy másik lánynak de tartottuk a kapcsolatot baráti szinten. Összejöttek a lánnyal de folyamatosan beszélgettünk és elkezdtük egy idő után azt érezni mint régen. Végül két hónap járás után kidobta a lányt és újrakezdtük. Azóta ő a férjem és a gyerekem apja. Szóval nem akarom elvenni a kedved de az exe előnyt élvez abból a szempontból hogy az érzések bármikor fellángolhatnak ( főleg ha már most ilyen jóban vannak) persze semmi sem törvényszerű
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez ellen nem tudsz mit tenni. Add önmagad, ennyi. Ha ez nem kell neki, akkor ő nem a te embered. Ne is akard azt, hogy egy megjátszott énedet akrja, mert előbb-utóbb nem fogod tudni fenntartani ezt az állapotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!