Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azért haragszik a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért haragszik a barátnőm mert nem állt fel rá?

Figyelt kérdés
Ő még reggel aludt én már tv-t néztem a nappaliban aztán kijött hozzám megállt a tv előtt és bámult:D kérdeztem hogy mi van odajött és fogdosta a farkam utána én simogattam őt ő ellökött és olyan sírást csinált hogy nem szeretem meg h már nem izgató nekem...
2018. jún. 17. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
21%

Valahol igaza van. Nem abba hogy nem szereted.

Nem tudom mióta vagytok együtt, de több tíz év után is, ha a párom izgatja, automatikusan keményedik, még ha alszok is.

2018. jún. 17. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
43%

Nincs igaza. Ha ez egyszeri történet, és nem mindennapos az,hogy Ő kezdeményez, Te ráállsz a dologra olyan jólvanna alapon nem jogos a sírógörcs.

Egy nő viszont általában megérzi ha a pasija nem kívánja már.

2018. jún. 17. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Ilyen bármikor elofordul,bármi miatt,nem kell egybol arra gondolni h nem kiván a másik,de aki ezen sirogörcsöt kap meg hisztirohamot,vagdalkozik, az számomra egy Idióta HP sajnos. Lehet már nem bizik benned,v vki hergeli ellened,jo barátnő stb..

36N

2018. jún. 17. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Valószínú ugy érzi elhanyagolod.
2018. jún. 17. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Kell neked egy ilyen hisztis liba?

29n

2018. jún. 17. 19:10
 6/9 anonim ***** válasza:
8%
Ennek a történetnek hosszú, hosszú előzmènyei vannak, igaz? Mikor mondtál neki utoljàra valami kedveset? Mikor közeledtél hozzá utoljára szexuálisan? Mióta reagálsz ennyire nehezen az ő közeledésére? Esélyes, hogy NEM EZ AZ EGY ALKALOM A BAJA. Hanem az elmúlt hónapok, évek, amikor elhanyagolva érzi magát.
2018. jún. 17. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Akkor sem hisztizni kell,hanem kumunikálni..
2018. jún. 17. 20:35
 8/9 A kérdező kommentje:

Én nem hanyagolom el őt. Majdnem mindennap szexelünk.

5 éve vagyunk együtt.

2018. jún. 17. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:
11%
Van orgazmusa is? Attól hogy rendszeresen dugod még nem feltétlenül van. Valahogy nem életszerű minden előzmény nélkül ez a kirohanàs.
2018. jún. 18. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!