Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alaptalanul haragszik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A férjem elhagyott/elköltött/gőzöm nincs mit csinált 30ezer forinttal. Megvádolt, hogy én vettem el. Természetesen nem így történt. Mondtam neki, hogy 2 hete ki sem mozdultam a lakásból (beteg vagyok) nyugodtan nézze át a cuccaim, nincs nálam. Persze, nem találta, mert nincs nálam. Tiszta idegbeteg. Mit csináljak, hogy megnyugodjon?2017. dec. 28. 08:31
1/8 anonim válasza:
Hát azért a cuccaimat ne nézze át! Nálunk ez rendszeres hogy elveszt valamit vagy nem tudja hova tette el aztán persze én vagyok a hibás. Ne foglalkozz vele majd megbékél. Nehogymár te kérj bocsánatot!
2/8 anonim válasza:
Tudja ő azt, hogy hol van...de a színjáték könnyebb, nehogy fel kelljen vállalnia.És ez miért kell neki mégis, arra csak ő tudja a pontos választ.Mindenesetre valami hibázik a fejében az tuti.
3/8 anonim válasza:
Most komolyan, xaros 30 ezren balheztok mikor sokkal nagyobb a baj?
4/8 A kérdező kommentje:
Én nem balhézok...Nem szólok semmit már, nem akarok olajat a tűzre. Csendben hallgatom a mondókáját. Ő ideges... de már milyen baj lenne?!
Mondjuk én is ideges lennék, ha nem tudnám hol a pénzem. De azért a gyanúsítgatás nem jutna eszembe...
2017. dec. 28. 11:07
5/8 anonim válasza:
Ne haragudj de én itt befejeztem volna vele...kb. lopással vádol..
6/8 anonim válasza:
Ellopták tőle a munkahelyén, stb.
7/8 anonim válasza:
Azt mondtam volna hogy takarodjon a jó k. anyjába hogy még betegen is ezzel csesztet,ha nem voltam lakáson kívül.Hogy te mit csinálj ?! Azért hogy megnyugodjon ? Egy nagy lóf..szt. Megmondanám neki,hogy jobb lesz ha befejezi ezt a gyanúsítgatást,ha már a férjem,és áttúrta a cuccaim,nem találta,aztán húzzon ahhoz a mocskos ribihez akinél elköltötte :) Legyél kemény :)
8/8 anonim válasza:
Mit tegyél? Keress egy jó ügyvédet a váláshoz. Tudja ő hova lett az a pénz, ő költötte el, csak kellett egy ürügy, hogy veszekedhessen és elhagyjon. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!