Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Barátnőm szemüveg nélkül nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szemüveg nélkül nem lát semmit és én ezt nem tudtam. Most haragszik rám de miért?

Figyelt kérdés

Szex közben leesett róla és nem szólt. Utána csak ült csendben. Aztán láttam hogy keres valamit és odaadtam neki a szemüveget.

Most meg haragszik rám mit csináljak?

2018. jún. 16. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Nőjjetek fel szerintem, az a legjobb megoldás az ilyen problémákra.
2018. jún. 16. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Masok sotetben sze.elnek vagy bekotik egymas szemet. Kozben nem tragedia.

Viszont,ha eltorted,akkor az gaz.

Beszeld meg vele,mi a problema es h tudsz segiteni megoldani.

N/35

2018. jún. 16. 14:26
 3/7 A kérdező kommentje:
De nem tört el
2018. jún. 16. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó élhetetlen és gyerekes barátnőd van, hallod-e. Elmondhatta volna neked, hogy mi a helyzet, senki sem gondolatolvasó. Gondolom, ő azért megkövetelte/megköveteli tőled az őszinteséget és a bátorságot.
2018. jún. 16. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, valami nlcafés vagy blikk nők cikkben olvasta, hogy az "igazi szerelem jele, ha a másik a gondolataidat is kitalálja". Aztán te nem találtad ki, és most azt hiszi, hogy nem is szereted. Néha a nők rettentően túl tudják kombinálni a dolgokat. :D
2018. jún. 16. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egy centire se látok el szemüveg nélkül, de eszembe nem jutna azzal a fejemen szexelni. 😂

Amúgy ötletem sincs, miért haragszik. Ha rákérdezésre se mondja el, akkor nagyon nehéz eset lehet.

2018. jún. 16. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szexhez mi az istennek szemüveg? :D

A barátnőd hülye...

2018. jún. 16. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!