Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen ciki szűz férfinek lenni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 19:58
11/23 anonim válasza:
@20:30
nem tudom, hogy milyenek az igényeid, de ha egy frusztrált 30-asról lenne szó, nem hinném, hogy magadba mernéd engedni, bár ha igen, akkor képzelem, milyen lehetsz.
30-as szüzeknek max akkor van esélyük dugni, ha bátrak lesznek, a nők ugyanis nem vonzódnak a gyáva pasikhoz. Más esetben marad még nekik a prosti, bár azok is lenéznék.
12/23 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva, szerintem 24 fölött ciki.
14/23 anonim válasza:
Pedig van film a 40 éves szűzről. :D
Amúgy szerintem is 25 körül. Ismerek 20 éves szűzt, aki egyébként tök jó pasi, és semmi gond nincs vele.
15/23 anonim válasza:
30 évesen már nagyon gáz. És nem azért mert a szex trendi dolog lett manapság (pedig ez is valós probléma), hanem mert ennyi idő alatt aki nem tudott egy személlyel sem intim kapcsolatba kerülni, azzal komoly bajok vannak.
16/23 anonim válasza:
#15 pontosan, ebben nem a szüzesség maga a ciki, hanem hogy valaki felnőtt létére nem tudott egy rendes romantikus kapcsolatot kialakítani.
17/23 anonim válasza:
16 és ha nem akart valaki, de mondjuk több száz nőt megfektetett? Az is ciki?
18/23 anonim válasza:
29 éves szűzként normálisnak érzem magam, a nővérem szinte ugyanez. Ő 35 éves és még szűz, nem akar pasit magának soha.
19/23 anonim válasza:
17-esre: Igen, csak az nem szűz, ugyebár.
20/23 anonim válasza:
Nem ciki, de az illető mérje fel hogy miért az és változtasson magán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!