Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen ciki szűz férfinek lenni?
Minél idősebb vagy, annál cikibb lesz.
Tudom, hogy egyesek azt fogják mondani, hogy ez nem így van, de ez hazugság.
Aki azt mondja, pl. egy 30 feletti pasinak, hogy ő úgy rendben van, az vagy ugyanolyan lúzer, mint ő, vagy pedig hazudik neki.
Volt már!!!!!!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
A százmilliomodik ilyen kérdést se unjátok még?
Kövezzetek meg, de engem egyenesen izgatna egy szűz férfi. Nem ritkán önkielégítek a gondolatra, hogy egy kiéhezett, tapasztalatlan, de érzelmes és gyengéd 30-assal bezárkózunk egy szobácskába.
(Privát nem kell, ha valaki ír, azonnal tiltom. Nem szándékom megvalósítani, férjnél vagyok, csak fantázia).
26/N
@20:24
Pont erről van szó, hogy csak fantázia. Élőben te sem tennéd meg. Ennyi.
Egyébként ha egy 30 éves szűz hapsi megembereli magát, és férfi lesz a talpán elvesztheti a szüzességét.
Persze hogy nem tenném meg, mivel férjnél vagyok, te ártatlan. Ha egyedülálló lennék, szerinted mit kezdenék több évi masztis fantáziával?
26/n újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!