Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 30 éves nőnek miért ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves nőnek miért ciki ha még szüz?

Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 12:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem nem ciki, viszont azért ilyen korban már ne várd, hogy valaki hetekig hónapokig arra fog várni, hogy beadd a derekad.

Az a természetes ha megvan a szimpátia lehet egymásra mászni :3 (szerintem 23f)

2017. szept. 10. 12:57
 2/20 anonim ***** válasza:
83%

Ki mondta hogy ciki?

Lisa Kudrow is szűz volt 30 éves koráig.

2017. szept. 10. 12:57
 3/20 anonim ***** válasza:
70%
Nem ciki. Viszont ha még nem sikerült egyetlen komolyabb kapcsolatot sem összehozni, akkor érdemes elgondokodni, mi lehet ennek az oka.
2017. szept. 10. 13:04
 4/20 anonim válasza:
32%
Ne izgul ezen a sex jó dolog,kár hogy én sem részesülök benne. Bár én azért,mert házas ember vagyok...
2017. szept. 10. 13:17
 5/20 A kérdező kommentje:
keresem az igazit még
2017. szept. 10. 13:22
 6/20 anonim ***** válasza:
71%

Nem ciki, viszont ebben a korban már a pszichológusok sem tartják egészségesnek. A háttérben általában valami trauma, feldolzogatlan lelki probléma áll, és aki ennyi idősen még semmilyen párkapcsolatot nem létesített, az gyakran a későbbiekben sem fog.

Persze, lehet az egész problémakört a szőnyeg alá söpörni, hogy "keresem az igazit", de ez csak strucc politika, inkább a probléma gyökerét kellene keresned, ami miatt még szűz vagy.

2017. szept. 10. 13:52
 7/20 anonim ***** válasza:
46%
Mert baromi válogatós vagy. Egy ilyen nőnél én se próbálkoznék, mert ha eddig se volt senki elég jóképű neki, akkor én főleg nem leszek az.
2017. szept. 10. 13:57
 8/20 anonim ***** válasza:
59%
És aki aszexuális? Annál az az "egészséges", ha megerőszakoltatja magát?
2017. szept. 10. 13:59
 9/20 anonim ***** válasza:
26%

nem ciki, csak nem normális.

ha sokáig keresgélsz még, előbb utóbb azt veszed észre hogy 70 éves szűz macskás néni lesz belőled.

2017. szept. 10. 14:00
 10/20 anonim ***** válasza:
66%
Süt a feszültség a válaszadókból. Szerintem egy türelmes, megértő férfit keress, aki nem a szexre hajt hanem tényleg szeret.
2017. szept. 10. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!