Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 25 évesen szűznek lenni?
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, modell, de eddig még egy férfinek sem kellettem, mert félnek tőlem.2017. júl. 11. 00:15
1/18 Diavolino44 válasza:
Bocs, de ezt nem hiszem el...
2/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Alaptalanul nem írkálnék ide.
2017. júl. 11. 00:19
3/18 anonim válasza:
Szoktak a trollok is ilyet kiírni. De hogy írtad hogy modell, így bocsi. De ha a pisztojt a fejemhez tartod se randiznék veled.
4/18 anonim válasza:
Nem akarnék modellel együtt lenni. Fotók, instagram meg minden ilyen hülyeség. Nem az én világom.
5/18 anonim válasza:
Tudod mi a ciki? Gyakorira kiírni egy kérdést arról, hogy ciki-e adott életkorban szűznek lenni. Ez halálciki.
6/18 anonim válasza:
Modellként eleve már szereposztó díványra kerültél. Ne kamuzz Pistike! :)
7/18 anonim válasza:
Én se mernélek megszólítani tbh. Bár én csak 20 vagyok. Modelleknél mindig azt gondolnám, hogy millió ajánlatot kap, ami nyilván nem így van, mert az emberek nagy része beszari. Bár simán elbeszélgetnék veled bármikor élőben, mert a külső nem sokat számít nálam. De külön leszólítani, vagy mittudomén, tuti nem menne, ha nem közös helyen dolgoznánk.
8/18 anonim válasza:
Ez mekkora kamu.
Legalább tanulj meg hazudni!
19/L
9/18 anonim válasza:
Egy párom pont ennyi idős volt, mikor velem elvesztette. Nem volt ciki, pár hónapot várni kellett rá, de addig sem unatkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!