Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 évesen /lány/ gáz még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évesen /lány/ gáz még szűznek lenni?

Figyelt kérdés
2017. febr. 5. 22:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
52%
Nem.
2017. febr. 5. 22:01
 2/22 anonim ***** válasza:
0%

Én is...az voltam 14 évesen,nem érzem magamat ettől többne,de 25 évesen háát.. nehézkes kicsit de gáznak nem gáz

22/F

2017. febr. 5. 22:02
 3/22 crash13 válasza:
26%
Nem. Nem az. De ugy gondolom nem is a legjobb döntés. Nemrég megismerkedtem egy gyönyörű 24 éves lánnyal. Mint később kiderült ő is az volt. Ez önmagában nem gáz,sőt még talán becsülendő is ebben a beteg világban,de ő néha olyan volt mint aki nem is itt él. Nem értette a világot.És mint tudjuk azt a sex mozgatja
2017. febr. 5. 22:03
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne nehézkes? Semmiben sem akadályozza az embert.

Nem a legjobb döntés? Miért ne lenne jó döntés, ha még nem talált olyan pasit, akivel eltudná képzelni a dolgot?

A világot nem a szex irányítja, hanem a pénz/hatalom. Azt hiszem te sem vagy tisztában a világ dolgaival. :)

A kérdés alapból gáz, hiszen meg sem kellett volna fogalmazódjon benned.

2017. febr. 5. 22:06
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy ezt a kérdést ide írtad ki.
2017. febr. 5. 22:17
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Az a gáz, hogy a szexet számokban értékeled.

Érzelmeket meg nem szoktak számokban mérni.

2017. febr. 5. 22:17
 7/22 anonim ***** válasza:
Az a gáz, ha 10 palival voltál és még mindig fényes nappal van :) by monique woods :D
2017. febr. 5. 22:21
 8/22 anonim ***** válasza:
71%
Nem. A gaz az, ha valaki 25 evesen tobb mint 25 pasival volt. Na az, gaz!
2017. febr. 5. 22:29
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

nem. volt olyan barátnőm, akinek ennyi idős korában én vettem el, és nem volt gáz.

másrészt azért érdemes eltöprengeni, hogy miért nem volt még egy olyan ember sem az életedben, akiben megbíztál volna, akit szerettél volna, és jók e a párválasztási szempontjaid.

2017. febr. 5. 22:50
 10/22 anonim ***** válasza:
5%
Palagáz.
2017. febr. 5. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!