15 évesen még szűznek lenni?
Figyelt kérdés
Lány/15
Nem vagyok egy csunya lány és nem volt még komoly kapcsolatom. Még nem voltam együtt fiuval, szóval még szűz vagyok.. Szerintetek ciki?
2016. aug. 4. 13:50
1/41 anonim válasza:
miért lenne ciki?
jobb lenne, ha mint a mai idióta tini p1cs4k az első pasival megdugatod magad? esetleg még teherbe is esel?
majd ha jön valaki akivel meg van a kölcsönös vonzalom és együtt vagytok, készen álltok, akkor majd elveszíted vele...nem kell erre ráparázni...
23F
2/41 anonim válasza:
Ku*va gát, ha valaki 16 éves kora előtt elveszti. Hatalmas nagy rib@*ncokkal lehetsz körülvéve, ha már 15 éves korukra nem szüzek. Undorító.
3/41 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán NEM ciki! Sőt! Véleményem szerint az ciki, ha valaki már ilyen fiatalon elveszti a szüzességét!
5/41 anonim válasza:
Szerintem nem. Én a szüzességemet egy komoly kapcsolatban szeretném elveszíteni. Nem pedig egy éjszakás kalandban. Tegnap olvastam egy cikket hogy csúfolják azokat a lányokat akik még szüzek és 6.ban és 7.ben versenyeznek hogy ki vesziti el előbb. Hiába csúfolnának engem csak egyszer vagyok szűz. Nekem sem volt még komoly kapcsolatom. 15/l
6/41 anonim válasza:
Jesszus... ciki az lenne ha ilyen fiatal tiniként már nem lennél az.
Egy jótanács, amíg ilyesmin agyalsz hogy most ciki vagy nem ciki, még tuti nem vagy elég érett hozzá!
8/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) osztályban vagyunk kb 10en lányok ebből csak ketten vagyunk szüzek, az egyik csaj 11 évesen elvesztette és 3x kaparták már
2016. aug. 4. 14:00
9/41 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szo hogy erett vagyok e ra vagy sem. Csak szar erzes mikor a baratnoim csak errol tudnak beszelni enmeg egy szot nem tudok a temahoz hozzafuzni :))
2016. aug. 4. 14:08
10/41 anonim válasza:
Ha találsz egy olyan fiút, aki számára ez jelenti majd a legtöbbet a részedről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!