15 évesen még szűznek lenni?
Figyelt kérdés
Lány/15
Nem vagyok egy csunya lány és nem volt még komoly kapcsolatom. Még nem voltam együtt fiuval, szóval még szűz vagyok.. Szerintetek ciki?
2016. aug. 4. 13:50
31/41 A kérdező kommentje:
Nem a lánytól tudom hogy volt 3 kaparása. :) és attol meg h 11 evesen fekudt le eloszor nem kell rogton azt hinni hogx akkor is volt az elso kaparasa.. Az utobbi masfel evben jott be parszor sirogorcsel a suliba es ment is haza mert hanyt, kikeszult. Pedig eros lany.. Ahozkepest..
2016. aug. 8. 22:54
32/41 anonim válasza:
Akkor kitol? Eros lany... ha ahhoz eros volt hogy kurjon akkor legyen eros az esetleges kovetkezmenyeket is viselni.
33/41 A kérdező kommentje:
Ugyan az a nőgyógyászunk, szülész is egyben és ha ő nem segített volna akkor kb én sem jöttem volna világra. Szóval.. "Engem jobban bír" legalább is engem ismer, és szorosabb a kapcsolatunk
2016. aug. 11. 08:59
34/41 anonim válasza:
Még jó, hogy létezik olyan, hogy orvosi titoktartás... :) És neked minek nőgyógyász amúgy?
35/41 A kérdező kommentje:
Privi.
2016. aug. 11. 10:12
36/41 anonim válasza:
Érdekes, az én volt lány osztálytársaim is 15 éves koruk körül mondták, hogy havonta járnak nőgyógyászhoz. Persze hogy miért, azt nem mondták meg. De egyáltalán nem is értem, hogy ennek mi értelme van, ha az illetőnek nincs (visszatérő) betegsége, akkor nyilván nem kell ilyen korba oda járni.
37/41 anonim válasza:
A nőgyógyászodról meg megvan a véleményem, hogy így kiadja mások információit. Persze, a lány 13 évesen teherbe esett. ja. Na és? Az semmivel sem különb dolog, ha egy orvos, ezt kiadja másoknak. Amikor tilos lenne neki.
38/41 A kérdező kommentje:
Mivel család barátja ugymond, és nem mondott nevet. Egyszer megemlítette hogy vannak érdekes lányok akiket már ki kellett kaparni, aztán egyszer meg pont ugy volt hogy mikor mi mentünk ő meg ott bőgött a pasijával :D én meg pont utána mentem, meg se szólaltam, és ő mondta hogy "ez a lányt is már 3x kellett kaparnia. Aztán visszakérdeztem hogy az xy-ont? Fintorgott aztán mondta hogy igen ő ..
2016. aug. 15. 21:30
39/41 anonim válasza:
Te jó isten milyen helyen élsz te
40/41 A kérdező kommentje:
Ehh :/
2016. aug. 22. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!