11 évesen vesztette el és 3x kaparták már? Jézusom.
Elhiszem, hogy rossz hogy ők már túlvannak rajta és csak erről beszélnek, de az hogy te még nem vesztetted el 15 évesen az nem ciki, sőt ez normálisnak számít. Ők meg lehet hogy hazudnak, de lehet hogy tényleg nem szüzek, mindenesetre inkább legyél 15 évesen szűz minthogy túllegyél 3 kaparáson, vagy valami fiú kihasználjon és valami kuka mögött dugjon meg úgy hogy aztán a nevedre se fog emlékezni (az utóbbit hozzátettem, mert már hallottam ilyenről)
2016. aug. 4. 14:17
13/41 anonim válasza:
Nő vagyok és 19 évesen veszítettem el.
Nem ciki ha az vagy még
2016. aug. 4. 14:18
14/41 anonim válasza:
16 éves vagyok és volt egy 2 éves kapcsolatom a fiu már akarta de én nem éreztem úgy hogy vele meg tudnám tenni. Egyáltalán nem ciki ne érdekeljen manapság már a nagy többség nem sszűz mi ezáltal "ertekesebbek" vagyunk:))
2016. aug. 4. 14:23
15/41 anonim válasza:
"Csak szar erzes mikor a baratnoim csak errol tudnak beszelni"
Ha a barátnőid 15 éves létükre csak arról tudnak beszélni, hogyan kúrták meg őket, akkor az agyi szintjük valahol nagyon alacsonyan lehet! Simán csak dicsekvő k*vák, azért beszélnek erről, hogy dicsekedjenek egymásnak! Szerintem nem hogy dicsekvésre méltó, hanem egyenesen gáz, hogy 15 éveseknél ez a téma! Kérdező, te legyél különb náluk!
2016. aug. 4. 14:23
16/41 A kérdező kommentje:
Ehh, osztályból egy páran pénzért is szopnak ugyhogy.. Sokkal másabb vagyok tőlük, szerintem. Meg nem tervezem még
2016. aug. 4. 14:26
17/41 anonim válasza:
Ez aranyos de biztos kiröhögtök, én 19 vagyok és fogalmam sincs mi az h "kaparták már". Annyiszor szexelt, vagy ez vmi más beteges dolog?
2016. aug. 4. 14:35
18/41 anonim válasza:
"nem volt még komoly kapcsolatom"
Köszi, "megcsináltad" a napomat. Ilyen jót még nem röhögtem ma. :)
2016. aug. 4. 15:41
19/41 anonim válasza:
18: kaparás = abortusz.
2016. aug. 4. 15:49
20/41 anonim válasza:
Én a helyedben iskolaváltáson gondolkodnék, ha szeretnél még lenni valaki ebben az életben. Egy ilyen alpári társaság nagyon meg tudja nyomorítani az értelmes kamaszok lelkét, és a tanulásban is visszahúznak. És akkor mi lesz belőled? Bolti eladó és takarító akkor is lehetsz, ha nem tanulsz semmit, de ha lehetőséged van valami jobbra, akkor miért ne szednéd össze magad? Én dolgoztam már eladóként, és sajnos olyan helyen, ahol nem diákokat foglalkoztatnak. Az már egy külön szellemi szint volt. Nem fogod magad jól érezni köztük, mert te nem azon a "színvonalon" élsz. Szedd össze magad, és iratkozz be egy másik iskolába. Ott is sok lesz a hülye, erre készülj fel, de az értelmesebb diákokkal összebarátkozhatsz. Ilyen 3x kapart kis cafkák közt ne maradj ilyen fiatalon, mert súlyos gondok állhatnak be nálad a jellemfejlődés terén. 22/N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!