Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 15 évesen még szűznek lenni?

15 évesen még szűznek lenni?

Figyelt kérdés

Lány/15

Nem vagyok egy csunya lány és nem volt még komoly kapcsolatom. Még nem voltam együtt fiuval, szóval még szűz vagyok.. Szerintetek ciki?

2016. aug. 4. 13:50
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

"osztályból egy páran pénzért is szopnak"

Te atya világ... Milyen erkölcstelen maradi osztályba jársz te?!

És az ilyenek ku*vázzák le a tisztességes lányokat.

2016. aug. 4. 16:04
 22/41 anonim ***** válasza:
52%
Istenem és még meglepődnek rajta h miért akarom elköttetni magam......
2016. aug. 4. 17:58
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki, sőt szerintem inkább az a normális, ha ennyi idősen még szűz az ember. Nyilván mindenki különböző, ki hamarabb és ki később válik nyitottá egy ilyen új élményre. Vannak, akik 15 éves kor környékén vesztették el és nem bánták meg, utána még sokáig együtt voltak stb., de szerintem ennyi idősen még kevesen vannak erre lelkileg felkészülve. Én kb. 3 éve jártam általános iskolába és emlékszem, hogy nálunk is voltak olyanok, akik már 7.-ben is aktív nemi életet éltek. Nekem ehhez semmi közöm nem volt, annyira nem is igazán érdekelt (persze, annyi idősen azért valamilyen szinten az ilyen témák érdeklik az embert mert kíváncsi), viszont akaratlanul is tudtam a szexuális életük szinte minden részét mert mindenki ezzel dicsekedett, ezzel "menőzött", hogy neki már a nem tudom hányadik barátja van meg lefeküdtek és ezt csinálták, azt csinálták. Szerintem ez nagyon gáz. Azt még valahogyan el tudom képzelni, hogy valaki tényleg szereti a barátját, komolyan gondolják, régebb óta együtt vannak (bár ez azért ennyi idősen elég érdekes...) és "érettebbek" és úgy történik meg a dolog, akkor arra még azt mondom, hogy jó, ők tudják. Viszont, aki utána fűnek-fának elmeséli és ezzel dicsekszik mert neki az fontos, hogy mindenki tudja, hogy ő már milyen nagylány, akkor az pedig pont az a kategória, akinek szerintem nem kellett volna megtennie. Ráadásul sokszor a szülővel sincsen meg az a kapcsolat, hogy nyíltan beszéljenek ilyen dolgokról és nem minden tini tudja kiszűrni, hogy most melyik információ megbízható az interneten ezért sokan tudatlanul vágnak bele, ami nem egy veszélytelen dolog. Volt olyan lány, aki 8.-ban került hozzánk és magántanuló lett mert szült. Most is van több olyan volt osztálytársam, aki terhes vagy gyereke van. Nem tudom...nem azt mondom, hogy a házasságig kellene várni, de azért ilyen fiatalon szerintem ez nem egy olyan "hú de jó" dolog.

Majd mindennek eljön az ideje, nem kell ezt szégyellned vagy aggódnod emiatt mert teljesen normális.

2016. aug. 4. 18:18
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
hova jársz iskolába, ahol pénzért szopnak?
2016. aug. 4. 19:18
 25/41 A kérdező kommentje:
Szerencsére most megyek majd középsuliba, nem tudom jobb lesz e a helyzet ott. Ez ugyebár általános suli volt. És voltak durvább dolgok is :/
2016. aug. 4. 19:38
 26/41 anonim ***** válasza:
Elég brutál, hogy már általánosban is ilyenek mennek. Amúgy mik voltak azok a brutál dolgok?
2016. aug. 4. 19:43
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Bocs,de én ezt nem hiszem el. Főleg nem azt,hogy az egyik 11 évesen vesztette el,és három abortusza volt már.
2016. aug. 4. 23:13
 28/41 anonim ***** válasza:
Hát én hiszek neked, és van egy sejtésem arról, hogy miféle emberek közé jársz. :/
2016. aug. 5. 10:17
 29/41 anonim ***** válasza:
Én sem hiszem el. Szerintem csak simán megpróbálnak felvágni, de ha meglátnának egy álló fäszt röhögő vagy sírógörcsöt kapnának.
2016. aug. 5. 10:29
 30/41 anonim ***** válasza:
29 éves vagyok, amikor én voltam 7-8.-os, akkor is voltak olyan lányok, akik már éltek nemi életet, de nálunk inkább az volt a jellemző, hogy ezek a lányok nemhogy nem dicsekedtek, hanem kimondottan keveset beszéltek erről a témáról, és többségük érzelmileg elhanyagoló családból származott. Hozzátenném, hogy ebben a korban óriási különbség van fejlettségi szintet illetően a lányok között, van olyan, aki 14 évesen 21-22 évesnek néz ki, más pedig jóval fiatalabbnak tűnik a koránál, nem nőtt még meg a melle, nem menstruál. Ahogy testileg, úgy lelkileg is teljesen más tempóban érünk meg és leszünk készek egy olyan párkapcsolatra, amiben a szüzességet érdemes elveszíteni. Van, aki 14 évesen annak érzi magát és van, akinek a 20 is korai. Szóval az, hogy te még szűz vagy, abszolút nem jelent semmit, pláne negatívat: nem vagy sem csúnya, sem más módon alkalmatlan a kapcsolatra, egészen egyszerűen nem jött még el a te időd :) Amúgy meg gyanítom, hogy ezeknek a lányoknak a nagy része jó nagy kamugép, a statisztikák szerint a fiatalok nagy része ma is 16-17 éves kora körül veszíti el a szüzességét, és ez még mindig csak az átlag, van, aki előbb, és van, aki csak jóval később.
2016. aug. 6. 01:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!