15 évesen még szűznek lenni?
Lány/15
Nem vagyok egy csunya lány és nem volt még komoly kapcsolatom. Még nem voltam együtt fiuval, szóval még szűz vagyok.. Szerintetek ciki?
"osztályból egy páran pénzért is szopnak"
Te atya világ... Milyen erkölcstelen maradi osztályba jársz te?!
És az ilyenek ku*vázzák le a tisztességes lányokat.
Egyáltalán nem ciki, sőt szerintem inkább az a normális, ha ennyi idősen még szűz az ember. Nyilván mindenki különböző, ki hamarabb és ki később válik nyitottá egy ilyen új élményre. Vannak, akik 15 éves kor környékén vesztették el és nem bánták meg, utána még sokáig együtt voltak stb., de szerintem ennyi idősen még kevesen vannak erre lelkileg felkészülve. Én kb. 3 éve jártam általános iskolába és emlékszem, hogy nálunk is voltak olyanok, akik már 7.-ben is aktív nemi életet éltek. Nekem ehhez semmi közöm nem volt, annyira nem is igazán érdekelt (persze, annyi idősen azért valamilyen szinten az ilyen témák érdeklik az embert mert kíváncsi), viszont akaratlanul is tudtam a szexuális életük szinte minden részét mert mindenki ezzel dicsekedett, ezzel "menőzött", hogy neki már a nem tudom hányadik barátja van meg lefeküdtek és ezt csinálták, azt csinálták. Szerintem ez nagyon gáz. Azt még valahogyan el tudom képzelni, hogy valaki tényleg szereti a barátját, komolyan gondolják, régebb óta együtt vannak (bár ez azért ennyi idősen elég érdekes...) és "érettebbek" és úgy történik meg a dolog, akkor arra még azt mondom, hogy jó, ők tudják. Viszont, aki utána fűnek-fának elmeséli és ezzel dicsekszik mert neki az fontos, hogy mindenki tudja, hogy ő már milyen nagylány, akkor az pedig pont az a kategória, akinek szerintem nem kellett volna megtennie. Ráadásul sokszor a szülővel sincsen meg az a kapcsolat, hogy nyíltan beszéljenek ilyen dolgokról és nem minden tini tudja kiszűrni, hogy most melyik információ megbízható az interneten ezért sokan tudatlanul vágnak bele, ami nem egy veszélytelen dolog. Volt olyan lány, aki 8.-ban került hozzánk és magántanuló lett mert szült. Most is van több olyan volt osztálytársam, aki terhes vagy gyereke van. Nem tudom...nem azt mondom, hogy a házasságig kellene várni, de azért ilyen fiatalon szerintem ez nem egy olyan "hú de jó" dolog.
Majd mindennek eljön az ideje, nem kell ezt szégyellned vagy aggódnod emiatt mert teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!