Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azok akik egyszobás házban/lak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik egyszobás házban/lakásban élnek együtt, hogyan bírják ezt ki?

Figyelt kérdés

...mármint azt, hogy nincs lehetőség időnként elvonulni és egyedül lenni, kicsit feltöltőni, felszabadultnak lenni stb.?

Mert ugye, ha valakivel vagy, akkor ott már "viselkedni" kell. Jó, "jó" kapcsolatban sok dolog nem gáz, de azért sok dolog van amiért megszólhatnak. Egy helyiségben vagytok, végig lát és hall, akkor aztán nincs vakarózás, nincs magadban beszélés (nem psycho módon, hanem csak úgy viccesen), nincs fingás, nincs kézzel evés (pl. csirkét a gép előtt mozizva - sőt kb. gépezés sincs úgy, mint egyedül, ha belelát folyamatosan), nincs éneklés, anélkül, hogy vagy bele ne dumáljon, vagy csúnyán ne nézzen, vagy ki ne ábránduljon. Az pedig marha zavaró, ha minden egyes viszketés vagy fingás esetén irány a slozi, mert csak ott lehet.

Nem feszélyez ez titeket? Engem zavart mikor ilyen volt, azóta tartom fent a saját tér szükségességét (mindkét félnek, de minimum 2 helyiség legyen, az összezártság börtöncella.)

Ui: Számomra a börtön valóban őrjítő lenni, de a kórház, kaszárnya, vagy bármi ahol nem lehetek egyedül, szintén. Mindig viselkedndi kell, ha meg mégse akkor undorítónak fognak tartani...

#tér #ici pici lakás #egyenlő börtönnel #magányterület
2018. máj. 23. 22:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Kérdező: Egy valamire való pàrkapcsolat, ahol a felek őszintén szeretik egymàst, nem így működik. Nem úgy, hogy minden random szirszarért ukkmukkfukk megutàljàk egymàst. Kevered a dolgokat. Az amit írsz kb óvoda! Nem pàrkapcsolat.

Anno mikor a férjem először véletlenül elfingta magàt előttem, és rögtön sűrűn bocsànatot kért, mondtam neki hogy ne vicceljen màr ( hogy ezért bocsit kér) tök természetes dolog. Akkor meg is beszéltük ( 1 hónapja voltunk együtt), hogy ez engem nem zavar ahogy a böfögés sem, nyugodtan engedje el magàt. Ő is mondta hogy ő is így van vele egyébként csak neki otthon is a wcre kellett rohangàlnia ilyenek miatt és félt hogy nőként majd én is így reagàlok. ...Azóta ha megtörténik röhögünk egy jót és kész. Néha benyögjük a màsiknak poénból, hogy ' ne fossà' be' és ennyi. A böfire még közös poénunk is van. Létezik szellőztetés meg légfrissítő. Aki meg annyira karótnyelt tényleg, hogy ez zavarja, görcsöljön szét a bele.....éljen egyedül, vagy hasonlóan merev emberrel. Ha nekik ez a kényelmes és jó....De ne legyen màr elvâràs.

2018. máj. 25. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!