Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azok akik egyszobás házban/lak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik egyszobás házban/lakásban élnek együtt, hogyan bírják ezt ki?

Figyelt kérdés

...mármint azt, hogy nincs lehetőség időnként elvonulni és egyedül lenni, kicsit feltöltőni, felszabadultnak lenni stb.?

Mert ugye, ha valakivel vagy, akkor ott már "viselkedni" kell. Jó, "jó" kapcsolatban sok dolog nem gáz, de azért sok dolog van amiért megszólhatnak. Egy helyiségben vagytok, végig lát és hall, akkor aztán nincs vakarózás, nincs magadban beszélés (nem psycho módon, hanem csak úgy viccesen), nincs fingás, nincs kézzel evés (pl. csirkét a gép előtt mozizva - sőt kb. gépezés sincs úgy, mint egyedül, ha belelát folyamatosan), nincs éneklés, anélkül, hogy vagy bele ne dumáljon, vagy csúnyán ne nézzen, vagy ki ne ábránduljon. Az pedig marha zavaró, ha minden egyes viszketés vagy fingás esetén irány a slozi, mert csak ott lehet.

Nem feszélyez ez titeket? Engem zavart mikor ilyen volt, azóta tartom fent a saját tér szükségességét (mindkét félnek, de minimum 2 helyiség legyen, az összezártság börtöncella.)

Ui: Számomra a börtön valóban őrjítő lenni, de a kórház, kaszárnya, vagy bármi ahol nem lehetek egyedül, szintén. Mindig viselkedndi kell, ha meg mégse akkor undorítónak fognak tartani...

#tér #ici pici lakás #egyenlő börtönnel #magányterület
2018. máj. 23. 22:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

Mi 1,5 éve élünk egy egyszobás lakásban, 48 négyzet éter, szóval nem pici.

Mivel én dolgozom, ő meg egyetemista, így Bem vagyunk összezárva. Mindkettőnknek megvan a saját kis zuga, neki az íróasztal a gépével, nekem a kanapé. Nem tudom, hogy tudatalatti, vagy véletlen, de egymásnak háttal vannak elrendezés.

Egy percig se érzem úgy, hogy tartanom kéne magam. Persze ha a párom egy karótnyelt alak lenne biztos nem élnénk együtt.

2018. máj. 24. 10:13
 12/21 anonim ***** válasza:
54%

"nincs lehetőség időnként elvonulni és egyedül lenni, kicsit feltöltőni, felszabadultnak lenni"

Miért ne lehetne? Csak a szobában lehet létezni? Konyha, kert, kirándulás, egy kád víz a fürdőben az smafu? :D

"nincs vakarózás, nincs magadban beszélés, nincs fingás, nincs kézzel evés, sőt kb. gépezés sincs úgy, mint egyedül, ha belelát folyamatosan, nincs éneklés"

Ezt nem teljesen értem... mi baj lenne ezekkel? A fingást mi is a mosdóba tartogatjuk, de ha egyedül vagyok, akkor is inkább kimegyek, soha életemben nem tudtam megérteni, hogy néhány ember miért szeret a fingszagban ücsörögni, szóval azt se a másik miatt csináljuk. A többiben meg nem értem mi ciki van.... vagyis hát inkább úgy fogalmazok, nem élnék együtt olyan emberrel, aki előtt ezek a dolgok cikinek számítanak...

Nálunk van 2 szoba, de a hálót csak aludni használjuk, oda még senki nem vonult félre... ha annyira arra van igény, akkor ott vannak amiket írtam feljebb, de amúgy elég ritkán fordul elő ilyen, főleg az általad felhozott gagyi okokból. Felnőtt emberek vagyunk, és legjobb barátok, láttuk már egymást elég sokféle állapotban, rég túljutottunk azon, hogy egy kis magunkban beszélés vagy vakarózás cikinek számítson.

2018. máj. 24. 11:12
 13/21 anonim ***** válasza:
54%

Mi egy 12 négyzetméteres kollégiumi szobában lakunk összezárva, itt aztán tényleg egymás nyakán, de ilyenből még sosem volt problémánk. A leírt dolgok minket nem zavarnak, nem ettől fogunk kiábrándulni a másikból. Nekem van több szükségem elvonulásra, de még ezt is meg tudom oldani (kb. három méterrel odébb megyek az ablakpárkányra), vagy addig töltöm fel magam egyedüllétből, amíg ő nincs itt a szobában.

Persze nem szeretnék örök életemben egyszobás lakásban élni vele, de ennek elsősorban nem az elvonulás igénye az oka.

2018. máj. 24. 11:22
 14/21 anonim ***** válasza:
70%

Nem probléma, létezik fülhallgató, könyv, sarok fotellel, stb.

Gyakorlatilag így is egy szobában - nappali - éljük az életünket, nem külön szobákban, mert az már akkor lakótársi, és nem párkapcsolati viszony.

2018. máj. 24. 14:09
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Mi egy szobàs hàzban lakunk. Nem mondom, örülnék hàlószobànak, de csak azért, hogy a nappaliba több hely legyen és több könyvespolcot tudjak betenni. amúgy semmi gondunk nincs ezzel.

Simàn eszünk kézzel ( sorozatnézés közben a gép előtt a kanapén,)fingunk, böfögünk egymàs előtt., ha viszket a hàtunk, megkérjük a màsikat hogy vakarja meg. Felnőtt emberek vagyunk, tudjuk hogy működik a testünk, nincs ezen mit szégyellni. Nem fogunk fél órànként vagy x időnként a fürdőbe rohangàlni egy fing miatt mint a mérgezett egerek. Addigra rég elmegy az inger. Mégis hol viselkedjen az ember természetesen, kényelmesen ha nem otthon a pàrja előtt? Sose kéne olyan tàrs aki mellett így feszengeni kell minden szarért.

Nem, nem zavar a màsik jelenléte a szobàban, szeretjük egymàst. Ez amúgy is csak heti 3x van így . 4 hétköznapot mindig dolgozunk. Olyankor nem làtjuk egymàst egész nap. Majd ha lesz pénzünk " palotàra" akkor lesz 2 szoba. Nappali+ hàló. Addig nem.

2018. máj. 24. 14:57
 16/21 anonim ***** válasza:
54%
Te most lakótársakról beszélsz vagy párkapcsolatról? Mert a leírásod inkább előbbire hajaz... Komolyan nem értem miről beszélsz. Szerinted az általad leírtakat nem csinálja az ember a párja előtt? Akkor soha nem költözöl össze a pároddal? Vagy elvonult mindig a másik szobába? Enni se fogtok soha együtt? Szerintem te betegesen viselkedsz. Évek óta egy egy szobás albiban élünk (nemsokára tervezünk saját lakást venni) de csöppet sem kell feszélyeznünk magunkat, mégsem találtuk soha egymást undorítónak. Persze lehet közrejátszik az is, hogy nekem pl sosem volt külön szobám, testvéremmel osztoztam.
2018. máj. 24. 16:02
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Mit írtam, ami nem hasznos? Legalább akkor valaki kötne belém, de ez a duzzogós lepontozósdi annyira gyerekes.

2018. máj. 24. 17:29
 18/21 A kérdező kommentje:

Előzőek:

Abból kiindulva, hogy elég néha 1-1 szerencsétlenül sikerült félmondat vagy tett és már megutálnak, nem tudom a totális spontán viselkedéssel hány perc alatt utálna meg az aki elvileg "szeretett" addig.

2018. máj. 24. 22:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Csak a párod jó esetben nem random idegen, aki percek alatt megváltoztatja a véleményét rólad.

Meg most komolyan, amelyik felnőtt ember az emberi test normális működését undorítónak találja, az r0hadj0n meg egyedül, erre mást nem lehet mondani....

2018. máj. 24. 23:15
 20/21 anonim ***** válasza:
#16: Itt gyakorin minden karótnyelt picsą rendszeresen hangoztatja, hogy ilyeneket természetesen senki nem csinál a párja (sic!) előtt, és milyen undi valódi embernek lenni.
2018. máj. 25. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!