Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az normális, ha valaki 35...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha valaki 35 évesen elégedett a távkapcsolattal úgy, hogy nincs kilátás arra, hogy a távoli jövőben változzon a helyzet?

Figyelt kérdés
Mármint ez a távkapcsolatosdi szerintem tizen-huszonegynéhány évesen még OK, de efölött az ember inkább olyan kapcsolatra vágyik, ami stabilabb, amiben rendszeresen érzed a másik közelségét. Az más dolog, ha ideiglenesen ki kell bírnod ilyen szituációban, és látod az alagút végét... De az nem furcsa ha valaki elégedett ezzel a helyzettel, és hosszú távon sem jelent neki gondot?

2018. máj. 16. 14:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi idősen már az ember nagyrészt családalapításban gondolkodik, és nem tudom elképzelni, hogy én pl távkapcsolatban éljek, akár most, 29évesen sem. Esetleg ha megismerkedek valakivel, aki messze lakik, ez így önmagában nem akadály, amíg alakul a kapcsolat. Viszont ha kiderül, hogy több van a kapcsolatban, biztos, hogy egy idő után csak az összeköltözésben látnám a megoldást. Ha a másik fél nem hajlana erre, mert neki jó a távkapcsolat, szakítanék, mert én már nem erre vágyom.
2018. máj. 16. 18:06
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell szépíteni ezt a dolgot,ez a pasi nem akar veled komoly kapcsolatot,azért jó neki így ahogy van.Ha annyira akarna téged,ez kevés lenne neki.
2018. máj. 16. 19:16
 13/19 anonim ***** válasza:

Ez így nem igaz. Csak vannak akik nem szeretik az állandó összezártágot. Én belemegyek a közös lakásba, de kell egy külön tér. Nem akarok dupla cellát.

2018. máj. 16. 19:30
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, én nem mennék bele ilyen kapcsolatba.
2018. máj. 16. 21:04
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Feleljünk csak meg a társadalmi elvárásoknak, mi?

2018. máj. 16. 21:10
 16/19 A kérdező kommentje:

Nem a társadalmi elvárásokról van szó.

Pusztán arról, hogy ha valakinek ez így jó adott kapcsolatban, nem érzi a másik hiányát, akkor szerintem nem lesz hosszú életű a dolog.

Ha annyira ragaszkodnál a másikhoz, akkor éreznéd a hiányát, és nem felelne meg ez a szitu hosszútávon.

2018. máj. 16. 21:14
 17/19 A kérdező kommentje:

És fogd már fel légyszi, hogy a távkapcsolaton kívüli egyetlen opció nem a "közös cella".

Nem is feltétlenül közös lakástól beszélek, pusztán arról, hogy a másikat a közeledben tudd. Jelentsen ezt közös lakást, vagy könnyen áthidalható távolságot.

2018. máj. 16. 21:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Amikor kapcsolatban voltam nekem is kellett a tér

Nem szerettem amikor a partnerem éjjel nappal a nyakamon lógott pláne úgy hogy egyedül sokkal jobban szeretek aludni vagy bármit csinálni ha otthon vagyok

Nem szeretem ha valaki egyből nekem esik ahogy haza erek

2018. máj. 18. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Pszihológia szerint hétvégére vagy még kevesebb időre korlátozó távkapcsolatba sokkal felelősségteljesebben kell belevágni, ami által 6-18 hónap között dönteni kell közös jövőről. Mindezáltal az egyszerű válasz: egyáltalán nem megfelelő helyzet. Számomra sajnos teljesen ismerős is.
2018. júl. 5. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!