Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha valaki 35 évesen elégedett a távkapcsolattal úgy, hogy nincs kilátás arra, hogy a távoli jövőben változzon a helyzet?
Ez így nem igaz. Csak vannak akik nem szeretik az állandó összezártágot. Én belemegyek a közös lakásba, de kell egy külön tér. Nem akarok dupla cellát.
Feleljünk csak meg a társadalmi elvárásoknak, mi?
Nem a társadalmi elvárásokról van szó.
Pusztán arról, hogy ha valakinek ez így jó adott kapcsolatban, nem érzi a másik hiányát, akkor szerintem nem lesz hosszú életű a dolog.
Ha annyira ragaszkodnál a másikhoz, akkor éreznéd a hiányát, és nem felelne meg ez a szitu hosszútávon.
És fogd már fel légyszi, hogy a távkapcsolaton kívüli egyetlen opció nem a "közös cella".
Nem is feltétlenül közös lakástól beszélek, pusztán arról, hogy a másikat a közeledben tudd. Jelentsen ezt közös lakást, vagy könnyen áthidalható távolságot.
Amikor kapcsolatban voltam nekem is kellett a tér
Nem szerettem amikor a partnerem éjjel nappal a nyakamon lógott pláne úgy hogy egyedül sokkal jobban szeretek aludni vagy bármit csinálni ha otthon vagyok
Nem szeretem ha valaki egyből nekem esik ahogy haza erek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!