Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a helyzet?
Feltételezem, hogy ő akart/akar a párod lenni. Ha zavar, ne foglalkozz, ne beszélj, ne találkozz vele.
Problem solved.
Ha folyton negativ dolgokat mesélsz akkor mit vársz az ismerősödtől mit mondjon??
Nekem is van egy ismerősöm...
Nekem még nem meséltél pozitivumot róla...
Pedig kérdeztem is.
De érdekes. Ami nekem az volt, elmondtam, és mit mondtál?
Hogyan tudtad megcsókolni azt a..... inkább kisípolom.
Vagy hogy miket vett nekem, akkor is, hogy magának, blabla... ne ÍRJ TÖBBET ÉS NE KERESS.
MINT ÍRTAM, MEGBESZÉLTEM VELE. TUD MINDENRŐL, NEM AKAROM SEM ŐT, SEM MÁST KIBESZÉLNI.
Ne engem probálj beállitani rossznak ha naponta raksz fel valami kerdést a párodról.Most nem velem hanem mindenkivel aki itt van megbeszéled amit már egy éve beszélünk.
Hányszor hivtál sirva miatta?
Ma is vagy ket kerdest kiirtal hogy meg esz eloled mindent...És hidd el nekem elég volt hogy beszélgettünk,nem akarnék többet.
Te most akkor azt hiszed, hogy a #4-es az emlegetett ismerős? Vagy tényleg ő az?
lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!