Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez a helyzet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Nem tudtam melyik kategóriát válasszam. Egy éve van párom. Jól megvagyunk, ritkán vitázunk. Elkövettem azt a hibát, mikor valami zavart a páromban az egyik ismerősömnek mondtam el. Ő meg folyton hogy megveri, egy szemét hagyjam el stb... eléggé durván beszélt már róla. Mostanában folyton keres, nem veszem fel, nem akarok vele beszélni. Elmondtam a páromnak is. De ezzel az emberrel nem, mert úgysem értené meg. Rájöttem arra is, csak féltékeny a páromra. Nem akar ismerkedni sem, mert hogy van kivel beszélnie (velem) vagyis volt. Miért nem kezd magával valamit? Miért nem a saját életével foglalkozik?
2016. ápr. 6. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Feltételezem, hogy ő akart/akar a párod lenni. Ha zavar, ne foglalkozz, ne beszélj, ne találkozz vele.

Problem solved.

2016. ápr. 6. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha folyton negativ dolgokat mesélsz akkor mit vársz az ismerősödtől mit mondjon??

Nekem is van egy ismerősöm...

2016. ápr. 6. 14:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Mikor pozitív dolgot mondtam a páromról, akkor is megkaptam, milyen szemét... no comment.
2016. ápr. 6. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem még nem meséltél pozitivumot róla...

Pedig kérdeztem is.

2016. ápr. 6. 15:00
 5/8 A kérdező kommentje:

De érdekes. Ami nekem az volt, elmondtam, és mit mondtál?

Hogyan tudtad megcsókolni azt a..... inkább kisípolom.

Vagy hogy miket vett nekem, akkor is, hogy magának, blabla... ne ÍRJ TÖBBET ÉS NE KERESS.

MINT ÍRTAM, MEGBESZÉLTEM VELE. TUD MINDENRŐL, NEM AKAROM SEM ŐT, SEM MÁST KIBESZÉLNI.

2016. ápr. 6. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne engem probálj beállitani rossznak ha naponta raksz fel valami kerdést a párodról.Most nem velem hanem mindenkivel aki itt van megbeszéled amit már egy éve beszélünk.

Hányszor hivtál sirva miatta?

Ma is vagy ket kerdest kiirtal hogy meg esz eloled mindent...És hidd el nekem elég volt hogy beszélgettünk,nem akarnék többet.

2016. ápr. 6. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Te most akkor azt hiszed, hogy a #4-es az emlegetett ismerős? Vagy tényleg ő az?

lol

2016. ápr. 6. 16:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó: ahogy én értelmezem, tényleg ő az.
2016. ápr. 6. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!