Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több nő, akik a saját karrierjüket előrébb helyezik a klasszikus családcentrikus életmódnál ( gyerekvállalás, házasság), pedig anyagilag nincsenek rászorulva?
Kedves 60%!
Ugye azt tudod hogy senkinek semmi köze a másik álmaihoz, életéhez? Van akinek az anyaság az álma, és valakinek nem. Valaki össze tudja hozni az anyaságot és a karriert, valaki pedig ezt nem kockáztatja, mert a munka, a kiteljesedés fontosabb neki.
Én tiszteletben tartom mindenki dolgát, azt is aki akár nehéz körülmények közt is felnevel néhány gyereket, meg azt is aki inkább magának él. Mert ez személyes ügy. Véleményt lehet mondani, de támadni azt aki másképp gondolkodik mint te, nem érdemes.
Szép dolog hogy ezek szerint te anyatigris vagy, de nincs jogod leszólni azt aki nem.
A gyerekhez, meg a házassághoz 2 ember kell...
Én szívesen férjhez mentem volna az exemhez és szültem volna neki gyereket, ha nem lépett volna le. Azóta van a munkám, amit szeretek és látom az eredményeit is.
Karrierhez esz kell kitartas szorgalom
Gyerek szuleshez csak labad kell szet teni a leghulyebb is tud szulni meg kutyam is
Gyerek egyszeru elerheto alom
Nagyimnak pl durvára nem volt való a szülés-nevelés-háztartás trió.
Okos nő volt, ha nem a '20-as években született volna egy parasztcsaládba 4. gyerekként a 7-ből, és nem küldték volna 10 évesen cselédnek, aztán 16évesen férjhez adták a kocsishoz.
Az első férje meghalt, nagyapám volt a második, egy agrármérnök. Mellette tanult állattartást. Állatorvos lehetett volna, vagy biológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!