Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért van egyre több nő, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több nő, akik a saját karrierjüket előrébb helyezik a klasszikus családcentrikus életmódnál ( gyerekvállalás, házasság), pedig anyagilag nincsenek rászorulva?

Figyelt kérdés

2018. máj. 4. 12:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
4%
20: Feketeöves csúsztatókám, abból hogy valakinek vannak más álmai, egyáltalán nem következik, hogy ennek háttérbe kellene szorítania a gyerek iránti vágyat. Ez maximum a te kis radikális feminista agyadban az.
2018. máj. 4. 17:03
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkiben van gyerek iránti vágy.
2018. máj. 4. 17:06
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 60%!

Ugye azt tudod hogy senkinek semmi köze a másik álmaihoz, életéhez? Van akinek az anyaság az álma, és valakinek nem. Valaki össze tudja hozni az anyaságot és a karriert, valaki pedig ezt nem kockáztatja, mert a munka, a kiteljesedés fontosabb neki.

Én tiszteletben tartom mindenki dolgát, azt is aki akár nehéz körülmények közt is felnevel néhány gyereket, meg azt is aki inkább magának él. Mert ez személyes ügy. Véleményt lehet mondani, de támadni azt aki másképp gondolkodik mint te, nem érdemes.

Szép dolog hogy ezek szerint te anyatigris vagy, de nincs jogod leszólni azt aki nem.

2018. máj. 4. 17:27
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekhez, meg a házassághoz 2 ember kell...

Én szívesen férjhez mentem volna az exemhez és szültem volna neki gyereket, ha nem lépett volna le. Azóta van a munkám, amit szeretek és látom az eredményeit is.

2018. máj. 4. 22:36
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Már mindent leírtak előttem, egyszerűen szeretik. Én is nagyon szeretem a munkámat, szívesen dolgozom, mert örömöt és sikerélményt ad. Szeretnék gyereket is, de jelenleg nem látom, hogy tudna annyi örömöt nyújtani nekem, hogy teljesen feladjam ezt a munkát, és helyette neveljek 3-4 gyereket és rotyogtassam a pörit minden délelőtt. Lesz a közeljövőben kettő, ha szerencsénk van, és összeegyeztetem a karrieremmel, ahogy sokan mások.
2018. máj. 5. 07:02
 26/27 anonim ***** válasza:
91%

Karrierhez esz kell kitartas szorgalom

Gyerek szuleshez csak labad kell szet teni a leghulyebb is tud szulni meg kutyam is

Gyerek egyszeru elerheto alom

2018. máj. 5. 08:12
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagyimnak pl durvára nem volt való a szülés-nevelés-háztartás trió.

Okos nő volt, ha nem a '20-as években született volna egy parasztcsaládba 4. gyerekként a 7-ből, és nem küldték volna 10 évesen cselédnek, aztán 16évesen férjhez adták a kocsishoz.

Az első férje meghalt, nagyapám volt a második, egy agrármérnök. Mellette tanult állattartást. Állatorvos lehetett volna, vagy biológus.

2018. máj. 6. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!