26 éves meleg férfiként keresek egy olyan lányt, aki szeretne családot házassággal, gyerekekkel, egy klasszikus családmodelt felállítva. Létezik-e ilyen lány?
melegként
hogyan gondoltad a gyerekvállalást????
Ugyan úgy tud, mint egy hetero. Tudod, biológiailag ugyan olyanok. Kicsit módszeresebb, de pl. vannak olyan injekciós tűk, amikről ha a tű részt leveszik, a spermát felszívják egy üvegből a nő meg megoldja. A spermadonoroknál is így működik. Ennyi.
Én viszont nőként sajnálnám, hogy az igazi boldogságodat így nem talàlnád meg.
Felejtsd el. Nem a melegekkel van bajom, hanem az ötlettel. Miért akarsz kiszúrni szegény gyerekekkel, és hazugságra alapozni az életüket?
Szerinted mit éreznének, amikor kiderülne, hogy az apjuk nem szereti az anyukat, nem is szerette soha?
Ők nem is egy boldog kapcsolat eredményei, mert az egész családosdi csak a társadalmi elvárások miatt kellett.
Ugyan úgy tud, mint egy hetero. Tudod, biológiailag ugyan olyanok. Kicsit módszeresebb, de pl. vannak olyan injekciós tűk, amikről ha a tű részt leveszik, a spermát felszívják egy üvegből a nő meg megoldja. A spermadonoroknál is így működik. Ennyi.
Én viszont nőként sajnálnám, hogy az igazi boldogságodat így nem talàlnád meg.
engem inkább a kérdező válasza érdekelne
lévén a technika ismert ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!