Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk, megharagudnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, megharagudnátok a barátnőtökre ha mostantól csak és kizárólag egészséges ételeket lenne hajlandó készíteni?

Figyelt kérdés

Sok zöldség, saláták csirkehússal v hallal. Vagy főzelékek. De hetente néhányszor semmi hús csak saláta.

Nem várom el hogy ő is ezt egye mint én de nincs se kedvem, és főleg nem időm meg energiám kettő emberre főzni. Ha ő szeretne zsíros ételeket, sültkrumplit, tésztát, akkor azt magának kell elkészítenie. Nem direkt akarom megszivatni de amíg nem költöztünk össze esténkét csak salátát ettem és kb hétvégén ettem néha extrább kajákat. Viszont a párom meg vacsorára mindig főttételt szeretne.

2018. ápr. 12. 21:27
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
72%
66%-os egy felnőtt ember magáért felelős és kéne legyen annyi esze, hogy rájön milyen képességei hiányosak, és fejleszti azokat. Azt is én tanítsam meg neki, hogy hogy fizessen be egy számlát vagy hogy törölje ki a seggét? Főleg a mai világban amikor a neten mindent meg lehet találni... Na ne viccelj már! Az egyetlen magyarázat itt, hogy nincs rá igénye és elvárja, hogy kiszolgálják. Egy ilyen életképtelen egyén mit vár? Nem az anyucija vagyok. Hogy a francba nem halt egyáltalán éhen az ilyen amíg nem volt barátnője?
2018. ápr. 13. 17:07
 32/38 anonim ***** válasza:
84%

De azt se várd, hogy anyukád fog főzni helyetted.

A férfi se várja, hogy anyukája vagy barátnője főzzön helyette.

Gyerekednek ki fog majd enni adni???

Apuka is egészen nyugodtan adhat enni a gyereknek akit megcsinált.

2018. ápr. 13. 17:09
 33/38 anonim ***** válasza:
4%

Akkor növessz tököt, ha már ennyire ellene vagy a saját nemed feladatainak.

De gondolom szétteni a lábad az még megy, meg f..rkat befogadni, ugye? Ahhoz nem kell az eszedet és a szívedet használni!

2018. ápr. 13. 17:52
 34/38 anonim ***** válasza:
84%
Lécci nevezd már meg azt a gént ami meghatározza, hogy nekem a főzés a feladatom! :D Vagy azt a gént ami képtelenné teszi a férfit a saját maga ellátására.
2018. ápr. 13. 18:06
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

"Lécci"

Oké, nincs több mondanivalóm feléd.

Kérdezd meg anyukádat, hogy szerinte hogyan lenne jó viselkednie és cselekednie egy felelősségteljes nőnek!

2018. ápr. 13. 18:07
 36/38 anonim ***** válasza:
72%
Azt még mindig nem mondtad meg, hogy miért nem halt éhen a férfi amíg egyedül volt. :D Vagy talán anyuci főzött neki? :D
2018. ápr. 13. 18:08
 37/38 anonim ***** válasza:
72%
Te honnan tudod hogy viselkedek? Meg tudod nekem mutatni azt a törvényt, szabályt vagy akármit ami meghatázozza, hogy a felelőússégteljes viselkedésbe beletartozik, hogy kiszgolálok egy férfit mintha magatehetetlen csecsemő lenne? Anyukám köszi szépen jól van, szerencsére megtanított arra hogyan kell MAGAM SZÁMÁRA főzni és ellátni a saját otthonom. A férfiakat miért nem tanította meg az anyukájuk és az apukájuk hogyan kell felelősségteljes felnőttként ellátni magukat?
2018. ápr. 13. 18:11
 38/38 anonim ***** válasza:
77%
66%-os, téged rosszul tanítottak, nem a pináddal kell megfogni a fakanalat. A kezeddel. Az pedig a férfiaknak is van.
2018. ápr. 14. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!