Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó egy barátnő?
Szerintem az pont pozitívum, hogy tudsz vele beszélgetni. Nekem ezért nincs barátnőm, mert a legtöbb lány (meg fiú, de ez más kérdés) egy korlátolt hülye, aki rosszabb esetben meg is van győződve ennek az ellenkezőjéről.
Az meg, hogy ajándékok... Bele ne halj, na meg jobb helyeken az ilyesmi kölcsönös.
Mire jó egy pasi?
Autót vezetni, füvet nyírni, fát metszeni, polcot felfúrni és is tudok, ha meg valami elromlik, hívok szerelőt.
Nem kell vele esténként arról beszélgetni, hogy mi történt vele aznap a munkában, és nem kell 2-3 kiló húst bepácolni és megsütni, ha átjönnek a barátai sörözni.
Nem kell az ingjeit vasalni és reggel korábban kelni, hogy szendvicseket csináljak neki.
Egyszerűbb és gyorsabb csak magamra főzni, vagy ha olyan kedvem van, gyorsan összedobni egy salátát.
Ahelyett meg, hogy egy-másfél órán keresztül masszíroznám a páromat esténként, inkább megnézek egy izgi filmet vagy olvasok.
Ha meg lelkizni akarok, arra ott vannak a barátnőim, beülünk valahova, iszunk egy finom capuccinot és beszélgetünk egy jót.
Szexre végül is jó egy pasi, de mióta vannak ezek a szuper csiklókaros, G-pontos vibrátorok, könnyen pótolhatók ilyen téren is.
Szóval mire jó egy pasi?
Na, kb. ilyen a te kérdésed is.
(Azzal a különbséggel, hogy én poénból írtam ezt az egészet, és szeretem a férfiakat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!