Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok. Ha a párotok veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Ha a párotok veletek él, de a te szüleid házában laktok akkor ti mossátok a ruháit?

Figyelt kérdés
hozzád költözött és veled meg a szüleiddel lakik. bedobjátok mosógépbe a ruháit vagy elvárjátok hogy ő csinálja magának?

2018. márc. 31. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi pont így lakunk + a gyerekünk, én mosok mindenkire. Nincs külön mosás, mindenkiét én mosom mert én vagyok itthon a gyerekkel nagyrészt egész nap.
2018. márc. 31. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

Nálunk az mos aki épp ráér. Mi megbeszéltük hogy úgy adunk haza hogy a rezsi felét mi fizetjük leginkább a fűtését, hétköznapi meleg kajánk az megvan oldva, párom munkahelyen eszik, én is hol a munkahelyemen eszek, hol bemegyek valahova enni ha úgy jön ki a lépés. Nekünk az emeleten van egy kis konyhánk, ott főzni ritkán főzünk mert kettőnkre felesleges főzni, a hideg ételhez szükséges dolgokat meg ott tároljuk azt magunknak vesszük meg, de ha úgy megyünk vásárolni akkor szüleimnek is megvesszük ami kell és nem szoktuk elkérni az árát ahogyan ők sem ha megkérjük hogy vegyenek például fél kiló kenyeret ha már boltba mennek.

Hétvégi ebéd az közös, általában felesbe fizetjük, de sokszor van az hogy egyik hétvégére ők vásárolnak be, másik hétvégére meg mi és így is eloszlik a dolog. Főzésbe a barátom mindig kiveszi a részét, mert szeret főzni, plusz anyámnak ez nagy segítség mivel az egyik keze beteg és így nagyon nehezen megy neki. Házimunka meg mindenki csinálja a maga részét, abba nincs probléma.

2018. márc. 31. 12:37
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem tulajdonos szerint, hanem szín szerint szortírozzuk a ruhákat; ha én mosok, akkor a párom cuccai is mennek a mosásba, ha ő mos, akkor meg az enyémek is.
2018. márc. 31. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Már nem a szüleimmel élek, de nem én mosok, hanem a mosógép, csak oda kell tenni, megnyomni a gombot és kiteregetni, ha kész. Nem értem, ezen mi lehet olyan bonyolult... A szüleimnél úgy van, hogy akinek eszébe jut, az odateszi a ruhát meg kiteregeti, tökmindegy, hogy az éppen az apám vagy az anyám.
2018. márc. 31. 16:29
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
4# gondolom senki nem akarja egy idegen koszos bugyiját/gatyáját fogdosni.
2018. márc. 31. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Amúgy a szobátokban lévő szennyestartó és a ti cuccotok külön mosása jó megoldás lenne.

Társbérletben is így csinálják.

2018. márc. 31. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de mondjuk ha van egy párom, aki együtt él velem, ő már nem idegen, legalábbis nem költözöm össze csak úgy pikk-pakk valakivel.
2018. márc. 31. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Az most aki ráér. Ha valakinek olyan ruhája van, amit kézzel kell mosni,mossa mindenki a magáét.
2018. ápr. 4. 17:56
 9/9 anonim ***** válasza:
23%
7# de anyukának csak ne kelljen már a kislányája pasijának koszos gatyáját fogdosni....
2018. ápr. 4. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!