Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnem kellenne, hogy a pasim lelép?
Azt te egy ilyennel együtt vagy, aki nyíltan másra csorgatja a nyálát, neked is megmondja, és kb téged alábecsül? :D S még félted hogy elhagy?
Ne haragudj, cseppet sem tudlak sajnálni, mert a női nem szégyenkategóriája vagy(még-így.
Éltem én már ekkora korkülönbséggel tartós kapcsolatban, most meg még nagyobban is, - de nem mert helyes pofikája volt. Szóval a párod érzelmileg lemaradt a késő kamaszkorban.
Nekem ez tök nevetséges "lovagiasság", hogy akár ingyen is odaadná neki a az albérletet, sőt tán még a felel lekváros kenyerét is? XD
Ugyan mit tud erről a lányról, szerintem kicsi az esélye annak, hogy éppen az albérlet a fő vágya, -ár a lekváros kenyér talán vonzaná.
Szóval azon se aggódj, ha valamiként elveszíted az a tökfejet, de szerintem bátran élcelődjél vele az új nőjén, írt-e már neki, ki lett-e már röhögve, tényleg olyan ribi a lány, hogy belemenne az altbérletet dugásért cserébe, meg ilyenek.
Nézegeti, csorgatja a nyálát, de megkeresni meg úgyse fogja, mert ahhoz meg eléggé kicsinyes és beszari, - én ezt látom ebből. (60F)
Álmodozik szegény.
Szerinted egy 22 éves csaj képes lenne egy 40+ ffi mellett maradni, mert nem kell albérletet fizetni?
Ugyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!