Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Félnem kéne? Nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félnem kéne? Nekem?

Figyelt kérdés

Adott a szitu en es a baratnom. Mar tobb mint masfel eve egyutt vagyunk, tudni kell rola, hogy nagyon nagyon szep csaj ezert megszoktam mar pl hogy sok luzer csorgatja ra a nyalat de nem erdekelt sot jol esett latni, mert tudom, hogy oda van ertem es nem kell aggodnom ezek miatt. Persze egy ketszer volt irritalo nyomulas ilyen "meno" sracok reszerol de semmi komoly, parom keresztulnez az ilyen barbi fiukon, nem elegek ok hozza. En pedig hozza illo vagyok ezt nagykepuseg nelkul mondhatom.

Errol ennyit viszont az utobbi kabe egy honapban vettem eszre valami nagyon furat amit eddig nem es kerdem en aggodnom kene? Minden rendben igazabol most is, jok vagyunk egyutt de valami megvaltozott amit egy csavonak tulajdonitok be aki nemreg az ismerosei koze ferkozott. Csak az tunt fel az utobbi idokben, hogy amikor egyutt vagyunk barati ismerosi korben es o feltunik akkor baratnom maskepp kezd viselkedni, amugy is eleinte sokat beszelgettek aztan utolag kiderult, hogy akkor is volt ilyen mikor en nem voltam ott. Meg meselt is rola, hogy megismerte xy egyik baratjat en nem ismerem-e milyen ertelmes srac, tudod az a nagy kek szemu stb. Mondtam, hogy aha ertem nagyon erdekes, akkor meg kb le**artam ki ez nem is erdekelt. Aztan egyszer lattam, hogy nyomogatja a telojat meg rohogcsel, mondom kivel beszelsz mi olyan vicces erre elhuzta a telefont, hogy "senkivel hehe :)))" akkor kivettem a kezebol es megneztem, lattam az a srac az persze egybol en voltam a hulye, hogy mit feltetelezek barmit is, amikor csak ezert meg azert irt ra xy miatt. Persze mondtam neki, hogy ha igy allunk akkor akar mehet is ott az ajto, de nyilvan beijedt es mondta, hogy ha akarom tobbet nem beszelnek. Mondtam nekem aztan tok mindegy. Aztan egy ideig nem is beszeltek a kis torpevel mostaba erdekes modon megint nem mutogatja a kis telojat, meg amit eszrevettem, hogy sokszor el van kalandozva, multkor beszeltunk a jovobeli terveinkrol amikrol regen imadott, hogy osszekoltozes baba stb, de kb azt mondta, hogy igen jo lenne de meg nem all keszen (gondolom itt a hazassagra/gyerekre mondta mert felig egyutt lakunk igyis) regen meg szinte surgette a dolgokat. Lehet csak bemagyarazom de azert fura. A multkor veszekedtunk picit es olyasmit mondott, hogy nem ertekelem ot elegge "masok" nem csak lyuknak neznenek stb. Ez amugyis netto f***sag mert en nagyon megbecsulom ot es velem nem fogja fel mennyire jol jart. Amig a kis gorcs nem jelent meg korulotte nem mondott ilyeneket eskuszom azota van ez. Amugy kulsoleg is jobban nezek ki a sracnal bar ez nyilvan szubjektiv, de pl baratnom sem ezert jott ossze velem o mondta regen, hogy engem valasztott mert en olyan ferfias/okos/magabiztos vagyok azmellett, hogy kulsore is megneznek a nok altalaban. A csavo is par csaj szerint helyes en ferfikent nem latom annak es szerintem nem egy nagy szam semmilyen szempontbol. Megis aggodok, nemtudom felnem kene emiatt? Meg nem volt ilyen problemam. 26/F es 20/L

2017. nov. 13. 00:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%

Öregem, nekem sincs semmi egóm, de amilyen nagyképű, lekezelő felfújt hólyag vagy, csoda, hogy megmarad melletted valaki.

Van neki is élete, azt csinál és azzal beszél, akivel akar. Ha nagyon ott akar hagyni téged, úgyis ott fog akár házasság, közös lakás és 3 gyerek után is, most még annyi sem tartja ott őt, legfeljebb az egyébként igen lehengerlő személyiséged.

Amúgy lehet, hogy van valami, amit az említett sráctól megkap, amit tőled nem. Nem kell feltétlenül rosszra gondolni, ez nem okvetlenül jelenti azt, hogy ott akar hagyni. Próbáld meg finoman kitudni, de lehetőleg ne a "kis görcs" vagy a "kis törpe" jelzők kíséretében, mert könnyen a visszájára sülhet el a dolog.

2017. nov. 13. 00:41
 2/29 A kérdező kommentje:
Hat en sokmindent koszonhetek az eletben a sokat szidott szemelyisegemnek szoval nem tervezem, hogy megvaltozok es visszahuzodva kuporgok a sarokba 😂 Egyebkent probaltam taperolni a temaba de nem szolok be a sracrol mert sztem bevedene es az csak megjobban felhuzna. Inkabb ugy teszek mintha egyaltalan nem erdekelne vagy semmibe vennem a csavot ami igaz is. Sztem max azt kapja meg tole, hogy odafigyelnek a kis lelkere egyem meg, nagyon romantikus tipus am. A multkor veszelyesen szexi temarol (xddd), konyvekrol beszelgettek mert parom nagy konyvmoly talan csak errol nem tudunk beszelgetni mert nekem nincs turelmem egy konyvhoz. Ha nem szolt volna mar dicseroen a kulsejet illetoen nem is aggodnek.
2017. nov. 13. 00:50
 3/29 anonim ***** válasza:
Bizony ám.
2017. nov. 13. 00:50
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Inkább úgy teszel, mintha nem érdekelne, ami igaz is? Igen tesó, ez látszik... :D

Mindegy, annyira király vagy, meg annyira jól nézel ki, hogy úgysem hagy ott.

Meg még időigényes könyvek nélkül is tele vagy értelmes gondolatokkal, és témákkal.

Szerelmes lettem beléd én is. <3

2017. nov. 13. 04:37
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyira nem erdekel, hogy kisregeny hosszusagu kerdest irsz ki es gyozkodod magad, hogy te mennyivel kulonb vagy.

Elegge irritalo a stilusod.

2017. nov. 13. 06:03
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Abból, hogy a barátnőd hirtelen nem áll készen arra, hogy komolyabbra forduljon a kapcsolat, minden kiderül.

Rájött, hogy nem illetek össze.

Lehet, hogy pont a másik a pasi miatt, akivel jókat tud beszélgetni.

Úgyhogy ja, ideje lenne összekapni magad. Különben nem csak beszélgetni fognak...

2017. nov. 13. 06:28
 7/29 anonim ***** válasza:
82%
Itt egy nagyon fontos érdekes téma merül fel: ha van minden, kinézet, személyiség, akár pénz, akkor miért nézelődik másfelé a másik? Ha úgy érzed másra néz, akkor valszeg úgy is van. Hogy ez miért van, azt már neked kell megfejtened. A világbajnok magabiztos személyiséged biztos közrejátszik. Ha úgy érzi, hogy egy lyuknak tekinted, akkor az tényleg súlyos felvetés, ráadásul nem is nagyon lehet vele mit kezdeni. Szerintem így ránézésre jól összeilletek a két méretes egoval, úgyhogy nem hiszem, hogy nagyon aggódnotok kéne. De ha bizonytalan vagy, akkor egy kicsit próbálj a miért-re választ keresni. Hátha hasznos lesz a tapasztalat a későbbiekben.
2017. nov. 13. 06:50
 8/29 anonim ***** válasza:
82%

Pszichológia, tisztelet egyes. Még higy jól járt veled? Üresfej kapitány...

Van még pár hónapod a végleges elhidegültségig.

2017. nov. 13. 06:59
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

"Sztem max azt kapja meg tole, hogy odafigyelnek a kis lelkere egyem meg, nagyon romantikus tipus am"

Ha te ilyen pökhendi fszkalap vagy, akkor ez a pasi bizony már karácsony után a helyeden figyelhet! Te mièrt szrsz a barátnőd kis lelkère? Pont a pasijuk által telibeszrt nők szoktak lelèpni egy olyan csávóval, aki figyel is rájuk, nem csak díszítèsnek nèzi őket a lyuk körül!

2017. nov. 13. 07:00
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, sok "király" fejezte be csúnyán.

Te egy egoista ember vagy, a barátnődet egy dísztárgyként kezeled.

Itt azon van a hangsúly, hogy mikor rak helyre az élet. Mert helyre fog...

2017. nov. 13. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!