Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnem kéne, hogy pedofil?
Figyelt kérdés
Egy ici pici faluban élek,14vagyok. A történet a kövi. Van egy 38év körüli ficko akivel szinte mindennap találkozok a faluban de csak véletlenül és akárhányszor meglát majd kiesnek a szemei meg mosolyog rám meg stb..meg ültem a buszmegállóban (vártam egy haveromat) és akkor is arra jött és tök hangosan köszönt meg akkor is nagyon megnézett. De volt már olyan is hogy mentem haza gyalog,az ő házuk elött mentem el és láttam ahogy leskelődik utánnam..elég para..van egy barátnője is. mi lehet a szándéka felém? Félnem kéne?:S2014. aug. 22. 23:53
2/16 anonim válasza:
igen!!! Tegnap zavartam el eggyet a neten egy kislanyrol.A tavaly is eggyet.Mindenutt ott vannak!
3/16 anonim válasza:
Inkább csak túlsáogsan is jó ízlées van. :D Gondolj bele, te cask vonzóbb vagy, mint egy korabeli vén néni. De ne aggódj attól még nem merne kezdeményezni sem nálad, a legtöbb csak néz meg köszön, nem kell félni!:)
4/16 anonim válasza:
A rossz szándékú emberek nem köszöngetni szoktak.
Tudtommal köszönni illedelmes dolog, és a saját házából is joga van az embernek kifele nézegetni.
5/16 anonim válasza:
Az én barátnőm szomszédja kulcsot kapott a házba, al bnőm lakik.Lefogja, a melleit tapogatja és egyszer kinyalta.Szólj a szüleidnek, mert a végén megront.A szomszéd most börtönben csücsül.
7/16 anonim válasza:
Most akár hiszed, akár nem, az a 38 év körüli pasas sincs kőből. Attól hogy megnéz, attól még nem vágna gerincre. Én még akkor is megnézek lányokat, ha a barátnőm mellettem van, de attól még nem fogok rájuk ugrani, ha a barátnőm elfordult éppen. Nem minden úgy van, ahogy a tv-ben mutatják.
10/16 anonim válasza:
ha csúnya vagy dagadt ember,akkor szólj a szüleidnek.
ha jóvágású gyerek,akkor csak gyönyörködik benned,de akármikor talál magának tuti kúrást,nem kell erőszakra fanyalodnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!