Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnem kéne, hogy pedofil?
Páran itt igencsak betegek vagytok. Egy 38 éves ne nézegessen már kislányt, büdös pedofil paraszt, ennyi idősen van annyi rutinja, hogy kiszúrja, kicsi még, és egyébként is, fusson 20 évesek után, ha annyira a hamvasra bukik.. mik vannak itt, 20 éves taknyosok írják, hogy idős vén nő egy 38-asra, én is annyi vagyok, de rúgnám képen a kis taknyosokat, akik így pofáznak, meg korombelit, ha kislányt bámulnak.. milyen rohadt undorító világ ez, pfff.
És nem, nem vagyok irigy, (kire? ugyan már), sem savanyú, de ami manapság megy, ez már szánalmasnál is szánalmasabb..
És akkor mit csináltok, megveritek? Nézni legális dolog, de még beleegyezéssel szexelni is az lenne. Ha mindenhova követ és zaklat akkor már fel lehetne jelenteni.
Ellenben megverni vagy megfenyegetni a másikat az bűncselekmény. El kéne néha már gondolkodni hogy nem az van amit a sötét fejedben kitaláltál igazságnak, hanem törvények vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!