Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Félnem kéne? Nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félnem kéne? Nekem?

Figyelt kérdés

Adott a szitu en es a baratnom. Mar tobb mint masfel eve egyutt vagyunk, tudni kell rola, hogy nagyon nagyon szep csaj ezert megszoktam mar pl hogy sok luzer csorgatja ra a nyalat de nem erdekelt sot jol esett latni, mert tudom, hogy oda van ertem es nem kell aggodnom ezek miatt. Persze egy ketszer volt irritalo nyomulas ilyen "meno" sracok reszerol de semmi komoly, parom keresztulnez az ilyen barbi fiukon, nem elegek ok hozza. En pedig hozza illo vagyok ezt nagykepuseg nelkul mondhatom.

Errol ennyit viszont az utobbi kabe egy honapban vettem eszre valami nagyon furat amit eddig nem es kerdem en aggodnom kene? Minden rendben igazabol most is, jok vagyunk egyutt de valami megvaltozott amit egy csavonak tulajdonitok be aki nemreg az ismerosei koze ferkozott. Csak az tunt fel az utobbi idokben, hogy amikor egyutt vagyunk barati ismerosi korben es o feltunik akkor baratnom maskepp kezd viselkedni, amugy is eleinte sokat beszelgettek aztan utolag kiderult, hogy akkor is volt ilyen mikor en nem voltam ott. Meg meselt is rola, hogy megismerte xy egyik baratjat en nem ismerem-e milyen ertelmes srac, tudod az a nagy kek szemu stb. Mondtam, hogy aha ertem nagyon erdekes, akkor meg kb le**artam ki ez nem is erdekelt. Aztan egyszer lattam, hogy nyomogatja a telojat meg rohogcsel, mondom kivel beszelsz mi olyan vicces erre elhuzta a telefont, hogy "senkivel hehe :)))" akkor kivettem a kezebol es megneztem, lattam az a srac az persze egybol en voltam a hulye, hogy mit feltetelezek barmit is, amikor csak ezert meg azert irt ra xy miatt. Persze mondtam neki, hogy ha igy allunk akkor akar mehet is ott az ajto, de nyilvan beijedt es mondta, hogy ha akarom tobbet nem beszelnek. Mondtam nekem aztan tok mindegy. Aztan egy ideig nem is beszeltek a kis torpevel mostaba erdekes modon megint nem mutogatja a kis telojat, meg amit eszrevettem, hogy sokszor el van kalandozva, multkor beszeltunk a jovobeli terveinkrol amikrol regen imadott, hogy osszekoltozes baba stb, de kb azt mondta, hogy igen jo lenne de meg nem all keszen (gondolom itt a hazassagra/gyerekre mondta mert felig egyutt lakunk igyis) regen meg szinte surgette a dolgokat. Lehet csak bemagyarazom de azert fura. A multkor veszekedtunk picit es olyasmit mondott, hogy nem ertekelem ot elegge "masok" nem csak lyuknak neznenek stb. Ez amugyis netto f***sag mert en nagyon megbecsulom ot es velem nem fogja fel mennyire jol jart. Amig a kis gorcs nem jelent meg korulotte nem mondott ilyeneket eskuszom azota van ez. Amugy kulsoleg is jobban nezek ki a sracnal bar ez nyilvan szubjektiv, de pl baratnom sem ezert jott ossze velem o mondta regen, hogy engem valasztott mert en olyan ferfias/okos/magabiztos vagyok azmellett, hogy kulsore is megneznek a nok altalaban. A csavo is par csaj szerint helyes en ferfikent nem latom annak es szerintem nem egy nagy szam semmilyen szempontbol. Megis aggodok, nemtudom felnem kene emiatt? Meg nem volt ilyen problemam. 26/F es 20/L

2017. nov. 13. 00:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Kiemelném a lényeget:

Barátnő nehezményezi, hogy a tökéletes kérdezőnk nem értékeli őt eléggé, és kb. csak üríteni használja, mert "jól néz ki".

Erre a tökéletes kérdezőnk válasza: "de hát én megbecsülöm, fel se fogja, mennyire jól járt velem"

Kérdező, ha tudni akarod, mi a helyzet: a barátnőd nagyon fiatal még, most kezd előtte kinyílni a világ. Nem vitatom, hogy te nagyon jó partinak számítasz, biztosan így van, de a külsőségek és a magabiztosság édeskevés, hogyha közben csak önmagadat fényezed, és a barátnőd alapvető érzelmi szükségleteit nem tudod kielégíteni. Most találkozott egy fiúval, aki értékeli őt, akivel jól szórakozhat, jókat beszélgethetnek. Te egyedül arra vagy jó, hogy birtokold őt, meg felemeled a kis emelvényedre, ahonnan nézhetitek a sok nyomorék bénát, aki fel sem érhet a közeletekbe sem. Erre nem lehet családot meg házasságot alapozni, és a barátnőd is ezt kezdi felfogni.

2017. nov. 13. 08:32
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, fèlhetsz. Egy nagykepű f..zkalap vagy, a màsik csàvò meg àllìtòlag èrtelemes. Hiàba vered itt magad, rengeteg fèrfit azèrt csal meg a baràtnője, mert nem kap elèg törődèst. A nők nem úgy műkódnek mint a fèrfiak, nem csak akkor van baj, ha szexuàlis tartalmú üzeneteket vàltanak. Adott egy jókèpű fickó aki megnevetteti, ès mèg èrtelemes is. Nyugodtan eljàtszhatod, hogy nem èrdekel, csak nem tudom mire jó mikor vadidegeneeknek teszel fel róla kèrdèst. Mindenkit nem nèzhetsz hülyènek.
2017. nov. 13. 08:51
 13/29 Ketseg2017 ***** válasza:
100%

A kérdésed megirásának a stilusa mindent elárult.

Biztos lehetsz benne hogy a csaj el fog hagyni.

Én már ezt akkor megtettem volna mikor kikapod a kezemből a telefont.

U.i: volt olyan kapcsolatom ahol a fiú eleinte nagyon kenyérre kenhető volt, utána rohamosan féltékenykedni kezdett ok nélkül ráadásul (olyan durva szinten már, hogy egy reggel mikor beszéltünk telefonon és a háttérből anyukám megszólalt, egyből -nem túlzok- ordibálni kezdett velem a telefonba, hogz ki van mellettem). Az ilyen kisajátitós férfiakat a csajok nagyon nagy eséllyel egy idő után dobják!

Bár én kissé m**a voltam, mert két évet tuti nyúztuk, de a lényeg hogy vége :)

Amúgy pont olyan stilusod van mint neki, nem vagytok egy személy vajon? :D

2017. nov. 13. 08:53
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell félned, mert már most is rettegsz. Annak ellenére, hogy megjátszod magad, csak a hülye nem látja. Egyébként 16 fölött nem igazán előnyös ez a stílus. Amit a barátnőd is kezd észrevenni...
2017. nov. 13. 09:50
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Már a kérdésben az a "nekem?" szó előrevetíti, hogy mennyire el vagy szállva magadtól. Igen, neked. Becsüld meg a barátnődet, tudod, ez a nagyon jól járt velem dolog egy normális kapcsolatban oda-vissza működik.
2017. nov. 13. 10:12
 16/29 A kérdező kommentje:
Jó hát ha így állunk én is írhatok egy két dolgot! Nehogy azt higgyétek, hogy eddig olyan rosszul érezte magát mellettem a hülyegyerek mellett aki érzelmileg nem tudja kielégíteni (de legalább máshogy igen és szereti is kapni rendesen ;))) mert ő valami elnyomott rabmadár az érzelmi sivárságba. Nem egy lángész ezt nyugodtan mondhatom, ezt megállapítottam a két év alatt amióta ismerem de cserébe szeret fölényesen művészkedni pedig nem ért semmihez, az élethez sem, full naiv. Én viszont talpraesett vagyok és pont ilyen kell mellé, hogy lehúzza a földre a kis álomvilágából, párkapcsolatok alapszint. Én viszont elfogadtam így őt és igen a szépsége tetszett meg ahogy másoknak is, és sokat nyom a latba a rossz tulajadonságai a túlzott nyáladzás, romantika, rám telepedés ellensúlyozásában de elfogadom olyannak amilyen. Én meg lehet bunkó vagyok de legalább őszinte és másfél éve csak velem van. Ez a könyv téma is felk**ta az agyamat, hogy mintha ő valami nemistudom mi lenne, valami felsőbbrendű intelligencia közbe meg megkérdezem miről szól az aktuális filozófiai álművészi könyv amit bogarász és csak nyekeg mert meg se tudja mondani, szerintem nem is érti csak menőzésből olvassa, hogy aztán kirakhassa instára. Filmekkel ugyanez. Sőt még múzeumba is el kellett kísérnem az anyjával hát azt nemtudom ki bírta volna még ki rajtam kívül kb 5 órán át nézni a semmit és úgytenni mintha akkora hatással lenne ránk, ő is ezt csinálta ez tuti. A másik meg a zene, hogy ahhoz is mintha annyira értene mert ő zongorázott de full béna abban is de azért szeret okoskodni. Nem tökéletes ám ő sem nehogy azt higgyétek de mondom én elfogadom ilyennek, hogy olyan akar lenni amilyen nem. Én legalább tudom milyen vagyok ;) És tőlem még nő nem lépett le ezt gondolom ti nem tudjátok elmondani magatokról :) Ha meg azzal a gnómmal kezdene valamit akkor úgy kell neki, szánalmasak lesznek és úgyis visszakönyörögné hozzám magát ezt most megmondom, kőbe lehet vésni. De már bottal se piszkálnám meg akkor. Erről ennyit.
2017. nov. 13. 10:21
 17/29 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy ezeket neki nem mondom el. Nem sértegetem direkt soha nem vagyok bunkó. Csak egyszerűen reálisan látom a dolgokat, hogy ő sem tökéletes. Épp ezért jár jól velem mert elnézem neki ezeket és egyengetem az útját a háttérből. Más úgysem viselné el vagy fogadná el olyannak amilyen. Én szeretem a kiscsajt annak ellenére és hozzám való. Nem hagyhat el mivel külsőre/belsőre is összeillünk, mindenki irigykedik rám meg nyalja a hátsómat, hogy milyen barátnőm van, hát nem tudják mivel jár. Még nem írtam de van egy "közepesen súlyos" krónikus betegsége amit igen kevesen tudnak és néha nagyon nagy nyűggel jár de mégis támogatom, mikor be kell feküdnie kórházba pl semmi kedvem erőm energiám már késő délután meglátogatni de mégis bemegyek, hogy ő ne unatkozzon (és később se vethesse a szememre mert megteszi). Szóval a dolognak két vége van ne feledjétek, nem kell engem csak sározni, jópáran összetennék a kezüket ha ilyen pasijuk lenne mint én.
2017. nov. 13. 10:28
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szívesen szétcincálnálak mondatonként mert körülbelül minden mondatodban ott vannak a logikai buktatók, ezt majd más megteszi. Én csak annyit írnék, hogy ez a mondatod ami a betegségére utal "semmi kedvem erőm energiám már késő délután meglátogatni" mindent elárul. Nincs barátnőm sajnos de ha lenne akkor biztos vagyok abban, hogy nem lenne nyűg a kórházban fekvő kedvesemet meglátogatni HA szeretném. De látszik, hogy nem szereted szegény lányt, vagy ha igen akkor magadat nála sokkal jobban. Ja és teljesen hülyének nézed, ha ezt olvasná szerintem vigasztalhatatlanul megbántanád. Én tudom mert sajnos én is bántottam már meg a volt barátnőmet aki rengeteget tanult egyfolytában, sokkal többet mint én mert egy suliba jártunk de nekem mégis jobb jegyeim lettek általában, és egyszer beszóltam neki véletlenül, hogy minek tanul úgysem lesz ötöse. Hát akkora sírást se előtte se azóta nem láttam, teljesen beletiportam a lelkébe mert ő tényleg nagyon igyekezett bizonyítani. Pár hónapra rá szakítottunk és azóta is zavar ,hogy ennyire megbántottam. Attól, hogy nem ment neki a tanulás még nagyon értelmes lány volt, és inkább az EQ-ja (érzelmi intelligencia) volt magas ami szerintem sokkal fontosabb mint a logikai tudás. Erre azóta rájöttem. Sok ilyen lány van, és attól, hogy te hülyének nézed mert nem ért az élet dolgaihoz még nem lesz az. A művészetet meg nem lehet elmagyarázni :D Te tényleg ilyen sügér vagy vagy csak ráteszel egy lapáttal? Én is azt kívánom amit az egyik kommentelő és remélem a karácsonyt már együtt töltik a sráccal <3
2017. nov. 13. 10:43
 19/29 anonim ***** válasza:
77%
Nyugtass meg, hogy az utolsó két coming out-od inkább trollkodás...
2017. nov. 13. 10:51
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Neked ez a csaj csak egy dísz. Kirakatbaba, ha úgy tetszik. Meglehet, hogy ő sem tökéletes, az, hogy nem egy lángelme az abból is látszik, hogy veled van, és nem veszi észre, hogy igazából lenézed őt. Egy értelmes nőnek ezt érezni kellene. Szerintem ennek a kapcsolatnak úgy nincs értelme, ahogy van az egész.

Nem bántalak titeket, lehet, hogy abban a körökben ahol ti mozogtok teljesen normális ez a fajta együttlét, nálam nem itt kezdődik a szerelem.

A kérdésre válaszolva, én úgy látom, neki is szüksége van a látszatra, a jó pasijára meg arra, hogy melletted ezt a sok mindent meg tudja játszani, amit felsoroltál. Szóval, ne aggódj. Zsák a foltját...

2017. nov. 13. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!