Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek vele? Lehet bekattant?
"Egy felhúzás utána berakja a gépbe"
Felenk is igy szokas.
De pár órát volt rajtam, és gondolom nem egy liter öblítőt használtok el jól sejtem?
Az öblítőtől nem lesz kemény és bolyhos (legalábbis nekem nem az).
Egyébként indulatok nélkül próbáltátok ezt megbeszélni?
a veszekedés előtt már többször mondtam neki de csak legyintett, öblítő mosószer ha sokat rak bele gondolom roncsolja a ruhát és eleve a bőröm is viszket tőle
Már ott tartok kidobom nem fogok az egyetemista éveimet vele tölteni ha ennyire nem tosztel. Az is zavaró hogy kutakodik utánam és többször szelektált a holmijaim közül is nem tiszteli a magánszférát
Én speciel beteg vagyok a férfiak "jóazmég" hozzáállásától ruha terén, gusztustalannak tartom. Igenis, a nadrágot/pulcsit leszámítva minden ruhadarab egyszer hordós, nagyon max kétszer, hogyha csak kiszaladtál benne a boltba. És ami nem egyszer hordós, azt is legalább heti rendszerességgel kell kimosni. Lehet, hogy te nem érzed, de igenis van a testednek kipárolgása (nem csak akkor izzadsz, ha meghajtod magad), ami miatt mosásra szorul a ruha. Ha megvárod, hogy "koszos meg büdös" legyen, akkor már leülhetsz a sarokra a hajléktalan mellé.
Ne legyél már ennyire igénytelen!
Ettől függetlenül a barátnőddel beszélj, a mai mosógépek nagyon okosak, kérd meg, hogy a te ruháidat mondjuk csak 30 fokon mossa, és válasszátok ki a megfelelő kímélő programot.
Emellett vegyél egy mosózsákot neki, segít a bolyhosodás megelőzésében.
Az öblítőtől meg kemény biztosan nem lesz a ruha, merthogy az pont arra van, hogy puha meg illatos legyen. Ha túl sokat önt bele (mi az a túl sok? Van egy maximum adagolója a gépnek, azért az nem túl sok), akkor maximum az utca végéről fogsz illatozni. Van ilyen ismerősöm, még egy hónap szekrényben állás után is szaglanak a ruhái, de ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!