Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit kezdjek vele? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek vele? Lehet bekattant?

Figyelt kérdés
Barátnőm nem képes normálisan mosni, minden ruhám megy tönkre. Egy felhúzás utána berakja a gépbe a ruháimat nem is büdösek vagy koszosak amúgy. De annyi öblítőt rak hogy kemények és bolyhos már. Mondtam neki em külön mosok majd veszekedtünk errefel láttam megint benne volt a gépben az én ruhám is. Ja és többször rajta kaptam a cucciamat nézi át. Eddig nem tűnt fel hogy ilyen. Mondtam neki elég indulatosan hogy a holmimhoz ne nyúljon de nem szólt semmit bevonult a szobába.

2018. márc. 30. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

"Egy felhúzás utána berakja a gépbe"

Felenk is igy szokas.

2018. márc. 30. 16:19
 2/8 A kérdező kommentje:

De pár órát volt rajtam, és gondolom nem egy liter öblítőt használtok el jól sejtem?

2018. márc. 30. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Az öblítőtől nem lesz kemény és bolyhos (legalábbis nekem nem az).

Egyébként indulatok nélkül próbáltátok ezt megbeszélni?

2018. márc. 30. 16:37
 4/8 A kérdező kommentje:

a veszekedés előtt már többször mondtam neki de csak legyintett, öblítő mosószer ha sokat rak bele gondolom roncsolja a ruhát és eleve a bőröm is viszket tőle

Már ott tartok kidobom nem fogok az egyetemista éveimet vele tölteni ha ennyire nem tosztel. Az is zavaró hogy kutakodik utánam és többször szelektált a holmijaim közül is nem tiszteli a magánszférát

2018. márc. 30. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nálatok más (nagyobb) probléma van, mint a ruhamosás. Valahogyan ezt a helyzetet tisztába kéne tenni, mert azt érzem az írásodból, hogy neked már nagyon eleged van.
2018. márc. 30. 16:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja már kezdek kiszeretni belőle ezek miatt a viselkedés miatt
2018. márc. 30. 16:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ideje tiszta vizet önteni a pohárba, vagy egyezségre juttok a kényes kérdésekben, vagy (ha már nincs szeretet, bizalom), akkor különválni.
2018. márc. 30. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Én speciel beteg vagyok a férfiak "jóazmég" hozzáállásától ruha terén, gusztustalannak tartom. Igenis, a nadrágot/pulcsit leszámítva minden ruhadarab egyszer hordós, nagyon max kétszer, hogyha csak kiszaladtál benne a boltba. És ami nem egyszer hordós, azt is legalább heti rendszerességgel kell kimosni. Lehet, hogy te nem érzed, de igenis van a testednek kipárolgása (nem csak akkor izzadsz, ha meghajtod magad), ami miatt mosásra szorul a ruha. Ha megvárod, hogy "koszos meg büdös" legyen, akkor már leülhetsz a sarokra a hajléktalan mellé.

Ne legyél már ennyire igénytelen!

Ettől függetlenül a barátnőddel beszélj, a mai mosógépek nagyon okosak, kérd meg, hogy a te ruháidat mondjuk csak 30 fokon mossa, és válasszátok ki a megfelelő kímélő programot.

Emellett vegyél egy mosózsákot neki, segít a bolyhosodás megelőzésében.

Az öblítőtől meg kemény biztosan nem lesz a ruha, merthogy az pont arra van, hogy puha meg illatos legyen. Ha túl sokat önt bele (mi az a túl sok? Van egy maximum adagolója a gépnek, azért az nem túl sok), akkor maximum az utca végéről fogsz illatozni. Van ilyen ismerősöm, még egy hónap szekrényben állás után is szaglanak a ruhái, de ennyi...

2018. márc. 31. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!