Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek az eletemhez?
Tanulj. Fiatal vagy, tanulj OKJ szakmát, azt lehet nappalin vagy estin is. Olyan is van, ami ösztöndíjat is ad.. Nem csak a barátnődet illeti meg a jobb jövő. Ha nem tudjátok összeegyeztetni a külön lakással, akkor pedig várjatok még 2 évet. Nem te vagy az apja, hogy a saját kontódra kelljen ellátnod őt, olyan szakmában ragadni, amit nem szeretsz, és lemaradni minden lehetőségről, ami közelebb vinne téged egy normális szakmához. Sőt.. a barátnőd is mehet levelezőn egyetemre, ha annyira tanulni akar. Ő is tud dolgozni, hogy fenntartsátok magatokat. HA az együttélés mellett döntötök, neki is ugyanúgy ki kellene vennie a részét az önfenntartásból. Az, hogy a lány családjáé a lakás, nem jelent semmit. Ha szakítanátok, akkor is az maradna, valamint gondolom neked is van olyan hely, ahol lakbér nélkül tudsz lakni.
2015. szept. 11. 15:55
minek akartok összeköltözni?
se munka, se pénz... annyira értelmetlen
2015. szept. 11. 16:20
18 évesen szerintem még korai ilyen tervekbe fogni,ne akarjatok olyan hamar felnőni
Tanulj inkább olyat ami érdekel aztán helyezkedj el,spórolj majd jöhet a lakás és az akkori barátnővel majd összeköltözöl,de addig maradj otthon.
Amugy néha kell olyan munkat is vállalni amit nem szeretsz,mert nem nagyon lehet válogatni.
2015. szept. 11. 16:29
4/11 A kérdező kommentje:
Én nem válogatok a munkába épp ez az nekem a lényeg h munka legyen.
És egész életedben elég lesz? És gondolod, miután a barátnőd elvégzi az egyetemet, ott lesz a lakás a feneke alatt, meg is fog becsülni téged azért, mert még mindig rakodómunkás vagy, továbblépési lehetőség nélkül? Erre alapozva fog majd gyerekeket szülni? Nincs olyasmi, ami érdekelne? Az, hogy neked bármilyen meló jó, csak munka legyen, számomra arra enged következtetni, hogy amit szívesen csinálnál, azt úgysem teheted meg, mert mindegy..
2015. szept. 11. 19:14
6/11 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek fogalmam sincs mit csinálnék szívesen és így most erre van szükségem, munka kell.
Tanulj meg programozni, sokan egyetem nélkül önerőből sokkal többre viszik vele mint akik egyetemen tanultak.
Vannak cégek, amelyek fizetett tréningeken (minimal ber) kepéznek ki embereket, ha meg mutatod, hogy megfelelő elszántságod van akkor felvesznek egyetem nélkül is. De persze az alapokat meg kell szerezd valahonnan. Ha a tréning után felvesznek minimum netto 180-200 ezer forint üti a markodat havonta de ez csak a minimum.
Ajánlott irodalom:
Fizetős video: pluralsigth.com, lynda.com, codescool
Ingyenes video: microsoft code academy, code academy
Ingyenes szoveg-jegyzet: tutorialspoint.com, it-ebooks
Sor sikert :)!
2015. szept. 11. 23:46
2015. szept. 11. 23:48
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. De még ha valakinek van ötlete szívesen várom :)
Helyesíráss fogalmazni meg kérdést a!
2015. szept. 20. 17:49
Kapcsolódó kérdések: