Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tolerálnád a párodnak, ha minden este videojátèkozás lenne a programja?
1,5 éve nincs vele bajom, mert nem úgy játszik, hogy hazaér és onnantól kezdve le se szar.
Csomót kirándulunk hétvégén, filmezünk munka után, szeretkezünk, beszélgetünk.
Ő zömmel akkor játszik, mikor már én alszom - 10 után :)
SOHA nem fogja abbahygani, mert neki ez a hobbija.
Szólj rá. Az én párom imád játszani - én könyvmolyként tök megértem, néha van, hogy egész hétvégén olvasok, mikor ő dolgozik :) -, nem is cs.sztetem érte, míg foglalkozik velem is, és nem a kapcsolat rovására megy a dolog.
De tudom, miről beszélsz. Exem hobbifotós... nos, nem véletlenül ex.
gyakorlatilag minden! kirándulásunk arról szólt, hogy ő fotózott 4-5 órán keresztül én meg ácsorogtam mellette.
Szóval jah, fél év alatt meguntam és kidobtam.
Nem olvastam el a korábbi válaszokat, most hirtelen nincs rá időm, ezért csak válaszolok egyéb infó hiányában.
Ha ez nem azt jelenti, hogy engem elhanyagol akkor bármeddig. Sok ember szeret a szabadidejben bizonyos dolgokkal tevékenykedni. EZ akkor sem szakad meg normál esetben, ha az ember párkapcsolatban, házasságban él. Mi a férjemmel 8 éve egy pár vagyunk, de nem lógunk állandóan egymás seggében. Mindenkinek megvannak a maga kis dolgai a közös programok, intim együttlétek, egyebek mellett.
Ha állandóan a nyakán lógsz, az fullasztó tud lenni.
Ha pedig téged elhanyagol az azért van mert megunt, már nem érdekled, nem vonzódik már hozzád, nem szeret stb, tehát nem érdemes erőltetni a kapcsolatot sem nagyon. A pároddal való kommunikáció nem ördögtól való dolog, próbáld ki, kérdezd meg tőle, de szerény véleményem szerint, ha már valakire rá kell szólni ilyesmi miatt, az régen rossz.... Vagy megszoksz vagy megszöksz. De ne várd, hogy feladja a hobbiját, azt amit csinálni szeret csak miattad.
A párunk a társunk, és nem a tulajdonunk, hogy szabadon rendelkezzünk vele kényünk-kedvünk szerint, megmondjuk mikor mit csinálhat vagy korlátozzuk. Ha érezhetően nem törődik veled, annak oka van. (fentebb leírtam)
Az én párom PS-en játszik egy csomót, de nem zavar, mert mellette van életünk. :)
Volt olyan exem, aki állandóan a gépnek élt, hozzászólni nem lehetett és könyörögni kellett neki, hogy vegyen észre, de vele fél év együttélés után úgy döntöttünk/döntöttem, hogy nem tudom ezt így folytatni. Mondtam neki szépen, csúnyán, de egyik fülén be, a másikon ki... Utólag azt gondolom nagyon fiatal volt még egy komoly kapcsolathoz. Nem csak a játék miatt, hanem úgy összességében.
Nem lehet valakit úgy megtartani, ha sosem foglalkozol vele, csak ha szexelni akarsz. Ezt értelmes felnőtt ember, akinek fontos a másik, általában már beismeri szerencsére.
A páromnak nem a játék az első és ez a legfontosabb. Sokszor találom itt a szomszédot, mert közösen tolják a játékot, de egyáltalán nem zavar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!